Viktória csipkekendő és karkötő szett

36 000Ft
Készlet ellenőrzése...

A kendő méretei kifeszítve: 150 cm széles és 60 cm mélységű. Vadítóan látványos, a 100% pamut fonal élénk színei a finom csipke textúrát igazán egyedivé varázsolja. 

A rugalmas karkötő mérete: 16 cm plusz a gomboláshoz szükséges fül.

16 cm-es csuklómérettől teljesen rásimul a csuklóra, nem szorít, és nem forog el. Mindannyian mások vagyunk, mást szeretünk, ezért kérheted speciálisan a te csuklóméretedhez igazítva is. Ilyen esetben megrendeléskor a megjegyzés rovatba írd be a csuklód körfogatának méretét cm-ben és akkor személyre szabva neked készül el a karkötő, természetesen teljesen INGYEN!

Szokatlan összeállítás a kendő és a karkötő egy szettben. Igazi ritkaság azoknak akik nem félnek attól, hogy olyan egyedi kiegészítőket hordjanak, ami kétség kívül odavonzza mindenki tekintetét.

Tiszta pamut fonalból horgolom, aminek nem megy a színe, de ennek ellenére sem hagyjuk a mosószeres vízben állni. Kéz meleg vízben óvatosan moshatod, de ne csavard, csupán nyomkodd ki belőle a vizet. Naptól védve, fektetve szárítsd.

A szettet Neked készítem el, gondos kézimunkával, dohányzás és állatmentes környezetben.


Címkék: meghorgolt kendő, vállkendő, csipkekendő, ajándékba, kézzel készült, karácsonyi, kézműves termék, kézi csipke

Ez egy meghorgolt kész termék, vásárlás után futár szállítja házhoz.

Információk
  • Termékkód: 6531

  • Tipus: Meghorgolt kész termék

  • Termékkód: 6531

  • Méret: 151 x 60 cm

  • Elkészítési idő: 7-10 nap

  • Tervező: TiMicsoda

A termékek egyediek, minden egyes darabot megrendelésre készítek. Számodra horgolom meg ezeket, a megrendelésed alapján, ezért nincs belőlük raktáron készletem. Megrendelésedet az áru ellenértékének beérkezésekor kezdem el meghorgolni.

Egyedi igényeidet (eltérő szín, eltérő méret) mindig a megrendelés után egy a rendelési számot tartalmazó e-mailben jelezd felém. Így egy egyeztető levelezésben tudjuk megbeszélni a részleteket. Vedd figyelembe, hogy az egyedi igények árváltozást von (hat) nak maguk után.

Ne maradj le semmiről!

Iratkozz fel hírlevelemre és zsebeld be a mesés ajándékaidat!