Páros bögrepulcsi (2 db)

4 500Ft

A bögrepulcsi hatalmas divat és rengeteg rajongója van. Szerezd be magatoknak vagy add ajándékba!

A két darabból álló bögrepulcsi szett, bögre nélkül kapható és bármilyen 3 dl-es bögrére tökéletesen illeszkedik. Rugalmas, ezért az egyenes falu és az alul keskenyedő bögrékhez egyaránt használható. Oldalt gombolható, így a mosogatás előtt könnyen le lehet venni.

A bögremelegítőket Neked készítem el, gondos kézimunkával, dohányzás és állatmentes környezetben. Kézzel óvatosan moshatod langyos vízben. Naptól védve, fektetve szárítsd.

Válaszd ki a neked tetsző színt és a megrendelésedkor add meg azt a megjegyzés rovatban. Kérheted eltérő színnel is őket. :)


Ez egy meghorgolt kész termék, vásárlás után futár szállítja házhoz.

Információk
  • Termékkód: 7350

  • Típus: Meghorgolt kész termék

  • Termékkód: 7350

  • Méret: 2,5-3 dl-es bögrére való

  • Elkészítési idő: 7-10 nap

  • Tervező: TiMicsoda

A termékek egyediek, minden egyes darabot megrendelésre készítek. Számodra horgolom meg ezeket, a megrendelésed alapján, ezért nincs belőlük raktáron készletem. Megrendelésedet az áru ellenértékének beérkezésekor kezdem el meghorgolni.

Egyedi igényeidet (eltérő szín, eltérő méret) mindig a megrendelés után egy a rendelési számot tartalmazó e-mailben jelezd felém. Így egy egyeztető levelezésben tudjuk megbeszélni a részleteket. Vedd figyelembe, hogy az egyedi igények árváltozást von (hat) nak maguk után.

Ne maradj le semmiről!

Iratkozz fel hírlevelemre és zsebeld be a mesés ajándékaidat!