Gyakori kérdések

Mennyibe kerül a szállítás?  Csomagátvétel Fox Post Automatából: 990 Ft vagy 1790 Ft és házhoz viszi a futár.
Mikor ingyenes a házhoz szállítás?  20 000Ft feletti vásárlás esetén.
Mikor kapom meg a megrendelésem?  Minimum 24 órán, legfeljebb 72 órán belül munkanapokon.
Milyen módon tudok hozzájutni a csomagomhoz?  Személyes átvételre Szegeden, Miskolcon és Tiszaújvárosban van lehetőség (ezért nem kell fizetni) vagy házhoz szállítja neked a futár.
Van csomagolási díj?  Nincs, a kiszállított termékek csomagolási díja minden esetben ajándék.
Hogyan tudom fizetni a megrendelésem?  Átutalással az alábbi bankszámlaszámra: K&H Bank 10402805-50526874-57711008
Miért kell megadnom az e-mail címem, ha az ingyenes horgolási mintaleírást kérem?  Mert a megadott e-mail címre fog menni a levél, amiben kapsz egy kódot, és majd ezzel tudod belépés után letölteni a timicsoda.hu oldalról a mintát.
Ha megadom rendeléskor az e-mail címem, utána állandóan kapni fogok spam jellegű leveleket? Nem, az adataidat nem adom át senkinek, csak hasznos infókat küldök. A törvényi előírásoknak megfelelően kezelem az adataidat, részletesen ITT tájékozódhatsz.
Mi történik akkor, ha nem adom meg az e-mail címem?  Ezen az elérhetőségeden tartjuk a kapcsolatot, ide mennek a megrendeléssel kapcsolatos információk. Amennyiben nem vagy pontatlan e-mail címet adsz meg, elakad és meghiúsul a kapcsolatfelvétel közöttünk.
Mi történik akkor, ha nem valós e-mail címet adok meg?  Az e-mail cím ellenőrzése során kiderül és a megrendelés folyamata, a kapcsolatfelvétel közöttünk megszakad.
Kinek lesz az e-mail címem birtokában, ha a megrendeléskor megadom azt?  A törvényi előírásoknak megfelelően kezelem az adataidat, részletesen ITT tájékozódhatsz. Az adataid biztonságban lesznek, azokat nem adom át senkinek, csupán a megrendelés lebonyolításához, kapcsolattartáshoz használom.
Hogyan tudom megrendelni a kívánt termékeket?  Megrendelés indítása után a megadott e-mail címre küldök neked két levelet.
Az elsőben visszaigazolást találsz a rendelésedről, útmutatást a megrendelésed árának kifizetéséhez. A terméket (termékeket) a www.timicsoda.hu oldalon tudod letölteni majd.
A második e-mailben, az ehhez szükséges felhasználói nevedet és jelszavadat kapod meg. Ide fizetés után (az ingyenes termékek esetében azonnal) írd be a felhasználói neved, a jelszavad és kattints a belépés gombra.
A megrendelt terméked belépés után letölthető a honlapról.
Hogyan tudom elérni a későbbiek során, utólag is a már kifizetett megrendelésemet?  A későbbiekben is, bármikor be tudsz a felhasználói neveddel és jelszavaddal lépni a te zárt oldaladra, ahonnan elérhető számodra az összes megrendelésed.
Miért érdemes hírlevélre feliratkozni?  Azonnali és folyamatos VIP kedvezmények. Olyan játékok, amik csak a hírlevél feliratkozóknak járnak. Személyre szabott akciók és előjelentkezési lehetőséget kapsz a TiMicsoda tanfolyamokra, workshopokra.
Hogyan történik a hírlevél feliratkozás? 1. Add meg a szükséges adatokat.
2. E-mailben erősítsd meg feliratkozási szándékod.
3. Sikeres feliratkozás után e-mailben megkapod a mesés ajándékaid.
Mi az, amit hírlevélben soha nem fogsz kapni? Aktuális napi hírek, műhelytémák, vásárok, élménybeszámolók, pillanatok. Ha ezt szeretnéd látni, kövess a Facebookon
Kinek jár VIP kedvezmény?  A hírlevélre feliratkozók részére.
A web shopban, miért nem látom a raktáron levő mennyiséget?  A termékek egyediek, minden egyes darabot megrendelésre készítek. Számodra horgolom meg ezeket, a megrendelésed alapján, ezért nincs belőlük raktáron készletem.
Miért van elkészítési idő megadva a kész termékekhez?  Megrendelésedet az áru ellenértékének beérkezésekor kezdem el meghorgolni.
Hol adhatom le az egyéni kéréseimet?  Egyedi igényeidet (eltérő szín, eltérő méret) mindig a megrendelés megjegyzés rovatában jelezd, így a visszaigazoló e-mailben egyeztetjük a részleteket. Vedd figyelembe, hogy az egyedi igények árváltozást von (hat) nak maguk után. Ezt, az egyedi igények egyeztetése során pontosítjuk le.
Ingyenesen megtanulhatok horgolni?  Igen! Szervezd meg a saját horgoló tanfolyamod és hatodik főként ingyen vehetsz részt a tanfolyamon az általad választott időpontban és helyszínen.
Hogyan egyeztessek az ingyenes horgoló tanfolyamról?  Mindenképpen írásban, e-mailben írd meg a kérésed.
Milyen termékeket találok az áruházban?  Horgolási mintaleírásokat magyar nyelven , már meghorgolt kész termékeket és csináld magad csomagokat az otthoni kreatív időtöltéshez.
Miért érdemes tőlem rendelni?  Mert a horgolt termékekre mosoly garanciát és meggondoltam garanciát adok. A horgolási mintáimra megelégedettségi garanciát vállalok.
Mi a megelégedettségi garancia?  100%-os garancia a leírások érthetőségére. Amennyiben a vásárlást követő 30 napban elakadnál a mintakészítés során, a mintaleírásaim végén megadott elérhetőségek egyikén vedd fel velem a kapcsolatot. A probléma pontosítása után, választhatsz az ingyenes skype-on keresztüli problémamegoldás vagy a teljes pénz visszafizetési garancia között. További részletek ITT
Mi a mosoly garancia? Amennyiben a vásárlást követő 90 napon belül bármi gond lenne a termékemmel, akkor az elérhetőségek egyikén vedd fel velem a kapcsolatot. A probléma pontosítása után, választhatsz a csere vagy a termék árának visszafizetése között. További részletek ITT
Mi a meggondoltam garancia?  Amennyiben a vásárlást követő 30 napban úgy döntesz, mégsem kell neked a kész termékem, akkor azt indoklás nélkül visszaküldheted és visszafizetem a termék vételárát. Így semmit nem kockáztatsz. További részletek ITT
Hol tudom személyesen megtekinteni a termékeket?  Szegeden, Miskolcon, Tiszaújvárosban.
Hogyan kell tisztítani a horgolt kész termékeket?  A fonal tulajdonságait vedd figyelembe. A zipzárak és tépőzárak sajnos bele akadhatnak, ezért azoktól elkülönítve kézzel mosd. Szárítani naptól védve, fektetve tudod. Vasalni és szárítógépben szárítani nem szabad.
Viselhetik-e allergiások a TiMicsoda ékszereket?  Igen! Termékeim egészségre ártalmas és allergén anyagokat nem tartalmaznak. Dohányzás és állatmentes környezetben készítem azokat.

Ne maradj le semmiről!

Iratkozz fel hírlevelemre és zsebeld be a mesés ajándékaidat!