Kendő horgolás - horgoló tanfolyam kezdők részére

Horgoló suli kezdő horgólóknak

Dátum:

1. alkalom - 2023.09.29. - 16:30 - 19:30
2. alkalom - 2023.09.30. - 09:00 - 12:00
3. alkalom - 2023.10.01. - 09:00 - 12:00

Részvételi díj:  46000 Ft/fő


Helyszín:
  Szeged - a pontos címet megküldöm a jelentkezésed után

Jelentkezem

Egyéniségünk, személyiségünk kifejezéséhez, kendőt tanulunk meg horgolni ebben a horgoló suliban. Készülök sok-sok színes fonallal, különböző horgolótűkkel, választható mintákkal, tanfolyami munkafüzettel, frissítővel, nasival..., de főleg mosollyal és bátorítással.

A szükséges eszközöket és alapanyagokat én adom. Kapsz sok-sok horgolási mintaleírást kendőkről, poncsókról, stólákról, hogy otthon legyen miből válogatni az első nagy horgolós projektedhez. Egy 17 oldalas munkafüzetet használunk majd, hogy a későbbiekben bármikor, bárhol fel tudd eleveníteni a tanfolyamon tanultakat. 


Szeretnéd magad, vagy környezeted elkápráztatni egy csodálatos egyedi horgolt darabbal, de nincs még meg a szükséges gyakorlatod? Egyszerűnek tűnik, de mégis bonyolult? Ne aggódj! Majd én segítek!


Gyere el a tanfolyamomra és meglátod, az álom valósággá válik!


Ne hozz magaddal semmit. Tőlem mindent megkapsz, amire szükséged lesz. Rengeteg féle fonal közül választhatsz, lesz sok-sok horgolási minta, különböző anyagú és méretű horgolótűk. Készülök tanfolyami munkafüzettel, frissítővel, nasival..., de főleg mosollyal és bátorítással.


Ne maradj le semmiről!

Iratkozz fel hírlevelemre és zsebeld be a mesés ajándékaidat!