Kezdő horgoló tanfolyam - Karácsonyra hangolódva :)

Horgoló suli kezdő horgólóknak

Dátum:

1. alkalom - 2023.11.24. - 16:30 - 19:30
2. alkalom - 2023.11.25. - 09:00 - 12:00
3. alkalom - 2023.11.26. - 09:00 - 12:00

Részvételi díj:  46000 Ft/fő


Helyszín:
  Szeged - a pontos címet megküldöm a jelentkezésed után

Jelentkezem

Te is szeretnél horgolt ajándékokkal meglepetést szerezni szeretteidnek karácsonykor? Rossz hírem van! Az idő vészesen fogy és addig még meg is kellene tanulnod horgolni. Itt a megoldás!


Na, de ne szaladjunk ennyire előre! A lényeg a részletekben rejlik.  

Neked semmilyen előképzettségre nincs szükséged horgolás terén. Semmit nem kell hoznod magaddal, mindent tőlem kapsz, ami a tanuláshoz, gyakorláshoz kelleni fog. 
A horgolás nem olyan nagy ördöngösség, bárki egy kis gyakorlással, odafigyeléssel megtanulhatja. Munkafüzetből dolgozunk, amit megkapsz PDF-ben, így bármikor bele tudsz majd nézni a későbbiekben is. Vannak karácsonyi horgolási mintáim. Ezek közül kiválaszthatsz magadnak egyet és ezt a tanfolyam utolsó napján egyedül meg fogod tudni horgolni. Sokféle formájú, alapanyagú horgolótűt viszek neked. Ez azért jó, mert mielőtt az első horgolótűdre szert tennél, már tudni fogod, hogy a te kezednek melyik fajtájú a legkedvesebb.  A foglalkozásokat személyre szabottan a te ritmusodban és elvárásaidnak megfelelően alakítjuk . 

Igazi ÉNidő ez, ahol minden rólad szól!

 

Ajándékba is adhatod vagy kérheted (karácsonyra)! Ajándékutalványod elérhető számodra, csak írj egy üzenetet nekem és postán kinyomtatva, díszborítékban megkapod. 

 


Ingyen is részt vehetek a horgoló tanfolyamon? 

 

IGEN!!!


Úgy gondolod a barátaid is szívesen meg tanulnának horgolni, akkor hozd el 5 barátod, ismerősöd, rokonod és hatodik résztvevőként ingyen jöhetsz el a tanfolyamra.

Ne maradj le semmiről!

Iratkozz fel hírlevelemre és zsebeld be a mesés ajándékaidat!