Hálós bevásárló táska horgoló tanfolyam kezdőknek

Horgoló suli kezdő horgólóknak

Dátum:

1. alkalom - 2023.10.20. - 16:30 - 19:30
2. alkalom - 2023.10.21. - 09:00 - 12:00
3. alkalom - 2023.10.22. - 09:00 - 12:00

Részvételi díj:  46000 Ft/fő


Helyszín:
  Szeged - a pontos címet megküldöm a jelentkezésed után

Jelentkezem

Újra divatba jött a horgolt, hálós bevásárló táska, vagyis a cekker. Igazi zero waste holmi, a csomagolásmentes bevásárláshoz elengedhetetlen és a piacra ez a legmenőbb viselet. Ezen a horgoló tanfolyamon megtanulod meghorgolni és utána a végtelenségig pakolhatsz bele, kapd a válladra vagy vidd a kezedben.

Az ökológiai lábnyomunk, globális felmelegedés, zero waste…. a környezettudatosság naponta szembejövő téma, ám legtöbbünk még mindig csak legyint rá. Pedig például csomagolásmentes szemlélettel máris hatalmas lépést tehetünk afelé, hogy a Földünk még ennél is remekebb hely legyen.

Kezd te is kicsiben, gyere el horgolni tanulni és hagyd el a műanyag zacskókat, vásárláshoz használd a saját horgolt bevásárló szatyrod! 


Ezen a három alkalomból álló horgoló tanfolyamon az alap horgolási tudásanyagon kívül mindent megtanítok neked, hogyan is készítsd el. Emellett lehetőséged nyílik elsajátítani az alapvető fogásokat, a horgolási minták olvasását és a horgolási diagramok értelmezést. Egyenesen és körben is horgolunk. A formázások csínját-bínját és persze az összes alap pálcát megtanulod hogyan készítsd el. A tanfolyam teljesen kezdőknek szól. Lehet, most úgy érzed nehéz az egész és nem tudod megtanulni, de hidd el, mindenben segítek és pár óra alatt kiderül számodra, hogy nemcsak nem nehéz, de még szórakoztató is. Vigyázat, függőséget okoz!

A horgoló suliban lépésről lépésre ismerkedünk meg a horgolás alapjaival. Személyre szabott az oktatás, itt mindenki kényelemesen a saját ritmusában halad. Biztosítom számodra a tudást, minden szükséges kelléket, beleértve a horgolótűket és számtalan fonalat. A tanfolyami tananyagot magába foglaló munkafüzetet és horgolási mintákat. A kellemes légkört illetve némi inni- és harapnivalót.


Légy te is környezettudatos és tanulj meg egy új hobbit!

Ne maradj le semmiről!

Iratkozz fel hírlevelemre és zsebeld be a mesés ajándékaidat!