Burrel - zsinór ékszer készítő workshop


Alkoss valami szépet!

Tanuld meg és készítsd el, a saját színvilágod szerint az új zsinór ékszered!


A sikerélmény garantált, minden segítséget megkapsz tőlem ahhoz, hogy egy csodaszép ékszerrel légy gazdagabb! Anya-lánya programnak kitűnő lehetőség ez a kikapcsolódás. Nagyon könnyen tanulható, hihetetlenül sokféleképpen elkészíthető ékszerféleség a kötelekből, zsinórokból készült ékszer.


?Mit fogunk csinálni?

- Az ÉNidő workshopon megosztom veled a kötél ékszer készítésének csínját-bínját. Álmodd meg, melyik ruhádhoz szeretnéd elkészíteni a saját készítésű, egyéniségedhez illő, különleges nyakláncod.

- Lesz zsinórturkáló, ahol kiválaszthatod, te melyik színű fonallal készíted el a dekorációd. Tőlem kapod a szükséges alapanyagokat és eszközöket, neked csak a kíváncsiságod kell a tarsolyodban hozni.

- Ötletelő perceket is tartunk, amikor a kreativitásunk határait fogjuk feszegetni majd.

- Átbeszéljük még a beszerzési helyek listáját is, amivel kiegészítheted a neked készült jegyzeted.

- A frissítők és harapnivalók mellett kikapcsolódunk ki, beszélgetünk és lazítunk.Mennyibe kerül a workshop?
3.900 Ft/fő, ha ketten jöttök 6.000 Ft/2 fő a részvételi díj, előleg 2.000 Ft

Ingyen is részt tudok venni?
IGEN. Hozd el 5 barátod, ismerősöd, rokonod és hatodik résztvevőként ingyen jöhetsz el a workshopra. DE ajándékba is adhatod!

A workshop pontos időpontja:
November 29. - pénteken - 18:00 és 20:00 óra között


Helyszín:
Szeged, Arany János u. 7.

 

Alkotni menő! Nézd, milyen aktuális haladó horgoló workshop időpontok közül választhatsz:


Megnézem


Amennyiben úgy gondolod, hogy eljössz, akkor feltétlen írd meg jelentkezési szándékod az info@timicsoda.hu e-mail címre vagy a KAPCSOLAT fülre kattintva, hogy felvegyem veled a kapcsolatot. Add meg kérlek a neved, elérhetőséged és hogy melyik programot választod. Mivel a résztvevők létszáma korlátozott, ezért a regisztráció, a jelentkezés sorrendjében történik. A regisztrációd akkor válik véglegessé, ha a workshop részvételi díjának felét, a válaszlevelemben megadott információk szerint elutalod. Az előleg díját abban az esetben fizetem vissza, ha a megfelelő létszámot nem éri el a jelentkezők száma és a workshop nem kerül megrendezésre, vagy ha a részvételi szándékod lemondásra kerül e-mailben, legkésőbb a workshop időpontja előtt 4 nappal.

A kínálatot folyamatosan bővítem, ezért talán érdemes lesz máskor is benyitnod hozzám. Ha bármi kérésed, kérdésed lenne, kérlek, fordulj hozzám bizalommal.

Tel.: +36/70-595-93-26

E-mail: info@timicsoda.hu

A meghirdetett programok változtatási jogát fenntartom!

 

Ne maradj le semmiről!

Iratkozz fel hírlevelemre és zsebeld be a mesés ajándékaidat!