Vásárolj Magyar terméket!


Made in Hungary

Vásárolj magyar terméket!


Magyarországon is gyártanak fonalakat.

 

A MEZ Crafts Hungary a Coats Crafts Hungary közvetlen jogutódja, így tovább viszi a több mint 250 évvel ezelőtt alapított Coats anyacég hagyományait és értékeit. Felvásárlással került a hajdan volt budapesti Cérnagyárunk előbb a Coats, majd a MEZ érdekeltségébe. 


A lakossági termékek részére Nagyatádon létesített világszínvonalú gyártó- és raktárbázisunk nem csak a magyar, hanem az egész európai hálózatunkat kiszolgálja. A magyar termékek - kiváló minőségű pamut és poliészter varrócérnák, horgolócérnák, hímzőfonalak, kötőfonalak - sokasága jut el Európa fogyasztóihoz!

Saját gyártású termékeinken kívül számos beszerzett cikk található palettánkon, melyek között megtalálhatóak a MEZ és külső beszállítók termékei egyaránt: gobelinek, hímzőkészletek, kézimunka kellékek (nehézrövidáru), hímzőalapanyagok, kreatív kiadványok.
A MEZ Crafts Hungary erős nemzetközi márkái, disztribúciója, technikai szakértelme, valamint elkötelezett és képzett csapata révén úttörő szerepet képvisel a lakossági textil üzletágban. Folyamatosan inspirálják a kreativitás és kézimunka szerelmeseit, hogy még több élménnyel gazdagodhassanak alkotó munkájuk során!

A Magyarországon készült fonalak címkéin megtalálod a „Made in Hungary” feliratot, mert a származási országot szigorúan minden esetben feltünteti a MEZ.


Az alábbi fonalak Magyarországon a nagyatádi gyárban készülnek:


Ancor

Schachenmayr – Catania

Schachenmayr –REGIA

Red Heart

Puppets

Milward


A legelterjedtebb fonalfajtákról pár szó:


Red Heart fonalak - Ár-érték arányban a lehető legkedvezőbb terméke.

Schachenmayr fonalak - Ezek közül a legnépszerűbb a Catania termékcsalád.

SMC select fonalak - Ez a Schachenmayr márka új prémium vonala.

Puppets - Magyarország két kedvező árfekvésű horgolócérnáját tartalmazza: az Eldorado és Piroska horgolócérnákat, illetve az Eldorado márkanév alatt hímzőfonalakat is találhatunk.

Ne maradj le semmiről!

Iratkozz fel hírlevelemre és zsebeld be a mesés ajándékaidat!