Valentin napi workshop


Fal feliratot készítünk

Annyira szereted, hogy legszívesebben a falra írnád ki nagy betűkkel?

 

Tedd azt! Drót a teste, fonal a ruhája és helyetted is elmondja neki minden nap: Szeretlek.

 

Kérd magadnak, vagy add ajándékba, hogy megismerd ezt az új módszert a falak dekorálásához! Ötletelünk, terveket szövögetünk, milyen új design-nal dobhatod fel Te is otthonod. Az eszközöket, alapanyagokat tőlem kapod, készítünk jegyzetet is, hogy később bármikor otthon is fel tudd majd eleveníteni a workshopon tanultakat.

Egy kis időre a világból kiszakadni, jó társaságban lenni, nyugiban meginni egy teát, kávét. Szabadon tervezgetni, alkotni valami szépet, közben megpihenni picikét. Ez az ÉNidő amire hívlak!

Időpont:
2019. Február 8-án, pénteken 18-20 óráig 

Helyszín:
Szeged, Arany János u. 7.

A Részvételi díj:
3.900 Ft/fő, ha ketten jöttök 6.000 Ft/2 fő a részvételi díj, előleg 2.000 Ft.

A workshopokat ajándékba is adhatod. Kérd az ajándékutalványt!


Alkotni menő! Nézd, milyen aktuális haladó horgoló workshop időpontok közül választhatsz:

 Megnézem


Jelentkezés menete:

E-mailben az info@timicsoda.hu e-mail címre küldött levélben, vagy kattints a KAPCSOLAT fülre, hogy felvegyem veled a kapcsolatot. Add meg kérlek a neved, elérhetőséged és hogy melyik időpontot választod.

Mivel a résztvevők létszáma korlátozott, ezért a regisztráció, a jelentkezés sorrendjében történik. A regisztrációd akkor válik véglegessé, ha a kreatív workshop részvételi díjának felét, a válaszlevelemben megadott információk szerint elutalod. Az előleg díját abban az esetben fizetem vissza, ha a megfelelő létszámot nem éri el a jelentkezők száma és a műhelymunka nem kerül megrendezésre, vagy ha a részvételi szándékod lemondásra kerül e-mailben, legkésőbb a workshop időpontja előtt 4 nappal.

A meghirdetett program változtatási jogát fenntartom!

Ne maradj le semmiről!

Iratkozz fel hírlevelemre és zsebeld be a mesés ajándékaidat!