Újrahasznosított polo fonalból nyaklánc


Próbáld ki milyen alkotni

A TiMicsoda workshopok az ÉNIDŐ maximális kihasználására hivatott események

 

Mi nők, folyamatosan valamilyen szerepben teljesítjük a feladatainkat. Tökéletes anya, szerető feleség, céltudatos karrierista nő, házi tündér és így tovább. Nap, mint nap helyt kell állnunk, és gyakran emberfeletti módon meg kell felelnünk másoknak és nem utolsó soron a magunk állította „lécet” is meg kell ugranunk. Sokszor egyszerűbb előtérbe helyezni a többiek elvárásait, igényeit, de ezzel az időnket magunktól vesszük el.  Én családanyaként és dolgozó nőként pontosan ismerem ezt a helyzetet.

A TiMicsoda ÉNIDŐ workshopok segíthetnek előrehaladni az önismeret és az önfejlesztés útján egy boldogabb, teljesebb, harmonikusabb élet felé.

Ezen a workshopon pólófonalat viszek nektek, amiből mindenki elkészíti, a saját ízléséhez passzoló színű nyakláncát. Ötletpercek, mint minden workshopon, itt is lesznek. Jegyzetelni fogunk, hogy később bármikor otthon is fel tudd majd eleveníteni a workshopon tanultakat. A környezettudatos gondolkodásmód jegyében, megtanulhatjátok, hogyan készítsetek házilag póló fonalat. Aki akarja, elhozhatja megunt, kinőtt pólóját otthonról. Készítünk belőle fonalat neked, amiből otthon majd alkothatsz kedvedre.

Az alkotáshoz szükséges alapanyagokat, sokféle választható színben és a frissítőt, harapnivalót tőlem kapod. Készítünk jegyzetet is, hogy később bármikor otthon is fel tudd majd eleveníteni a workshopon tanultakat.

Hozd el 5 barátod, ismerősöd, rokonod és hatodik résztvevőként ingyen jöhetsz el a workshopra.

Időpont:

  1. március 16. - Csütörtök, 17-20 óráig.

Helyszín:

Matrix Hotel, Padlás Szeged

Cím: 6721 Szeged, Zárda utca 8.

Részvételi díj:

8.500 Ft.

Jelentkezés:

E-mailben az info@timicsoda.hu e-mail címre küldött levélben.

A programot tartja:

Véghné Pataki Tímea

www.timicsoda.hu

 

Alkotni menő! Nézd, milyen aktuális haladó horgoló workshop időpontok közül választhatsz:


Megnézem milyen workshopok lesznek

Ne maradj le semmiről!

Iratkozz fel hírlevelemre és zsebeld be a mesés ajándékaidat!