Ujjkötés workshop és soha többé nem kell ajándékon törni a fejed!


A tudás kincset ér

Ez nem vicc! Tényleg soha többé nem kell ajándékon törni a fejed ezután!

Tanuld meg az ujjkötés technikáját és élvezd az alkotást!

 

Ezen a workshopon nincs szükség arra, hogy tudj kötni és nem kell semmit hoznod magaddal.

Csak lazán, mindenféle eszköz nélkül, csupán az ujjaiddal alkothatsz. Az ujjkötés tudománya pikk-pakk elsajátítható és rengeteg lehetőséged van arra, hogy egyéni stílusod kifejezd vele.
A meg tanult technikával ezerféle dolgot el tudsz készíteni. Nemcsak öltözéked vagány kiegészítőit, hanem otthonodba takarót, párnahuzatot... Ezért mondtam azt, hogy soha többé nem kell ajándékokon törni a fejed, hiszen bármikor tudni fogsz valami igazán személyeset készíteni annak, akit megajándékozol.

Mi ezen az alkotói műhelyen, egy nyakláncot és a hozzá illő karkötőt készítjük el. 

 

Az alkotáshoz szükséges alapanyagokat, sokféle választható színben és a frissítőt, harapnivalót tőlem kapod. Készítünk jegyzetet is, hogy később bármikor otthon is fel tudd majd eleveníteni a workshopon tanultakat.

Hozd el 5 barátod, ismerősöd, rokonod és hatodik résztvevőként ingyen jöhetsz el a workshopra.

Időpont:
2018. november 23.- péntek, 18-20 óráig.

Helyszín:
Szeged, Arany János u. 7.

 Részvételi díj:

3.900 Ft/fő, ha ketten jöttök 6.000 Ft/2 fő a részvételi díj, előleg 2.000 Ft


Érdekel mikor és hol lesz legközelebb élményhorgoló workshop?


Megnézem milyen workshopok lesznek


Jelentkezni: info@timicsoda.hu -ra küldött levélben tudsz. 

Amennyiben úgy gondolod, hogy eljössz, akkor feltétlen írd meg jelentkezési szándékod az info@timicsoda.hu e-mail címre vagy a KAPCSOLAT fülre kattintva, hogy felvegyem veled a kapcsolatot. Add meg kérlek a neved, elérhetőséged és hogy melyik programot választod. Mivel a résztvevők létszáma korlátozott, ezért a regisztráció, a jelentkezés sorrendjében történik. A regisztrációd akkor válik véglegessé, ha a workshop részvételi díjának felét, a válaszlevelemben megadott információk szerint elutalod. Az előleg díját abban az esetben fizetem vissza, ha a megfelelő létszámot nem éri el a jelentkezők száma és a workshop nem kerül megrendezésre, vagy ha a részvételi szándékod lemondásra kerül e-mailben, legkésőbb a workshop időpontja előtt 4 nappal.

 

A kínálatot folyamatosan bővítem, ezért talán érdemes lesz máskor is benyitnod hozzám. Ha bármi kérésed, kérdésed lenne, kérlek, fordulj hozzám bizalommal.

 

Tel.: +36/70-595-93-26

E-mail: info@timicsoda.hu

A meghirdetett programok változtatási jogát fenntartom!


Ne maradj le semmiről!

Iratkozz fel hírlevelemre és zsebeld be a mesés ajándékaidat!