Ujjkötés ÉNidő workshop


Kapcsolj ÉNidőre Szegeden

Az énidő az, amit magunkra fordítunk, ami kikapcsol és energiával tölt fel

 

Harmóniát hoz az életünkbe, segít a céljaik elérésében, személyes fejlődésünkben, mert az ÉNidők alatt, önfeledten feloldódunk a magunk választotta tevékenységben. Most pihe-puha nyakba valót készítünk a tökéletes kikapcsolódás jegyében.

Nem kell semmit hoznod magaddal, mindenféle eszköz nélkül, csupán az ujjaiddal alkothatsz. Az ujjkötés tudománya pikk-pakk elsajátítható és rengeteg lehetőséged van arra, hogy egyéni stílusod kifejezd vele.
A meg tanult technikával ezerféle dolgot el tudsz készíteni. Nemcsak öltözéked vagány kiegészítőit, hanem otthonodba takarót, párnahuzatot... Mi ezen az alkotói műhelyen, egy nyakba valót és a hozzá illő karkötőt készítjük el. Hordhatod a nyakba valót nyakláncként, sálként, döntsd el te magad, mire használod!

Ezen túl már soha többé nem kell karácsonykor sem ajándékokon törni a fejed, hiszen bármikor tudni fogsz valami igazán személyeset készíteni annak, akit megajándékozol.

A TiMicsodával akkor is jut neked az alkotás öröméből, ha eddig kétbalkezesnek, vagy alkalmatlannak hitted magad bármilyen kézimunkázáshoz. A sikerélmény garantált. Anya-lánya programnak kitűnő lehetőség ez.

A szükséges alapanyagokat, sokféle választható színben és a frissítőt, harapnivalóval várlak. Ötletpercek, mint minden workshopon most is lesznek. Készítünk jegyzetet is, hogy később bármikor otthon is fel tudd majd eleveníteni a workshopon tanultakat.


Fontos, a jelentkezés regisztráció köteles, ez azt jelenti hogy jelentkezés után a workshop árából előlegként 2.000 Ft-ot szükséges elutalnod, a másik felét, pedig a helyszínen készpénzzel tudod kifizetni, és a számlát is akkor kapod meg.

Időpont:
2017. december 1.- péntek, 17-20 óráig.

Helyszín:
Szeged, Arany János u. 7.

Részvételi díj:
6.000 Ft, melyből az előleg: 2.000 forint.

Jelentkezés:
E-mailben az info@timicsoda.hu e-mail címre küldött levélben.


Kreatívan élni és horgolni menő! Érdekel mikor és hol lesz legközelebb haladó horgoló workshop?


Megnézem

Ne maradj le semmiről!

Iratkozz fel hírlevelemre és zsebeld be a mesés ajándékaidat!