TiMicsoda horgoló suli, ahol megosztom veled a horgolás minden csínját-bínját.


Azt jelenti sikerélmény.

Mi az a TiMicsoda horgolósuli?

A hely, ahol te vagy a főszereplő.

 

Akkor is jut neked az alkotás öröméből, ha eddig kétbalkezesnek, vagy alkalmatlannak hitted magad bármilyen kézimunkázáshoz. A sikerélmény garantált, minden segítséget megkapsz tőlem ahhoz, hogy önállóan, egyedül horgolj a tanfolyam után!

Horgolós kalandra fel!

 
Neked semmilyen előképzettségre nincs szükséged horgolás terén. Semmit nem kell hoznod magaddal, mindent tőlem kapsz, ami a tanuláshoz, gyakorláshoz kelleni fog. A horgolás nem olyan nagy ördöngösség, bárki egy kis gyakorlással, odafigyeléssel megtanulhatja.
 
Munkafüzetből dolgozunk, amit megkapsz PDF-ben, így bármikor bele tudsz majd nézni a későbbiekben is.
 
Vannak horgolási mintáim, amikből kiválaszthatsz magadnak egyet. Ezt majd a tanfolyam utolsó napján egyedül meg fogod tudni horgolni.
 
Sokféle formájú, alapanyagú horgolótűt viszek neked. Ez azért fontos, mert mielőtt az első horgolótűdre szert tennél, már tudni fogod, hogy a te kezednek melyik fajtájú a legkedvesebb. 
 
A foglalkozások alatt frissítőkkel, harapnivalókkal igyekszem a munkát még élvezetesebbé varázsolni. Igazi ÉNidő ez!

 

Időpont:

  1. 1. alkalom: - 2019. szeptember 28. - szombat - 9h-12h
  2. 2. alkalom: - 2019. október 5. -  szombat - 9h-12h
  3. 3. alkalom: - 2019. október 12. -  szombat - 9h-12h

Helyszín:

Szeged, Arany János u. 7.

Részvételi díj:

A 3 alkalomból álló, kezdőknek szóló horgolás tanfolyam 24.000 Ft/tanfolyam.

Ingyen is részt vehetek a horgoló tanfolyamon? 

 
IGEN! Szervezd meg a saját horgoló csoportodat! Hozd el 5 barátod, ismerősöd, rokonod és hatodik résztvevőként ingyen jöhetsz el a tanfolyamra.

 

Erről lemaradtál, sebaj! Ezek a tanfolyamok indulnak legközelebb, válaszd ki, melyikre jössz el!


Megnézem


Jelentkezés menete:

Amennyiben úgy gondolod, hogy eljössz, akkor feltétlen írd meg jelentkezési szándékod az info@timicsoda.hu e-mail címre vagy kattints a KAPCSOLAT fülre, hogy felvegyem veled a kapcsolatot. Add meg kérlek a neved, elérhetőséged és hogy melyik időpontot választod.

Mivel a résztvevők létszáma korlátozott, ezért a regisztráció, a jelentkezés sorrendjében történik. A regisztrációd akkor válik véglegessé, ha a horgoló tanfolyam részvételi díjának felét, a válaszlevelemben megadott információk szerint elutalod. Az előleg díját abban az esetben fizetem vissza, ha a megfelelő létszámot nem éri el a jelentkezők száma és a horgoló tanfolyam nem kerül megrendezésre, vagy ha a részvételi szándékod lemondásra kerül e-mailben, legkésőbb a horgoló tanfolyam időpontja előtt 4 nappal.

A meghirdetett programok változtatási jogát fenntartom!

Ne maradj le semmiről!

Iratkozz fel hírlevelemre és zsebeld be a mesés ajándékaidat!