Télbúcsúztató horgoló tanfolyam


Tavaszra kendőt fogok horgolni magamnak!

Horgolt poncho, tavaszi sál vagy egy gyönyörű lenge vállkendő?

Készítsd el magad!

 

Ha ehhez még meg kell tanulnod horgolni, akkor itt az idő, lépni kell. Három egymást követő szerdán 17-20 óráig várlak szeretettel,  és megtanítom a horgolás alapjait neked. Készülök szebbnél szebb színes fonalakkal, számtalan fajtájú horgolótűvel, választható mintákkal, tanfolyami munkafüzettel frissítővel, nasival..., de főleg mosollyal és bátorítással. 
A horgolás nem olyan nagy ördöngösség, bárki egy kis odafigyeléssel megtanulhatja.


Az alkotáshoz szükséges eszközöket és alapanyagokat én adom. A tanfolyami mintáim közül, amelyiket kiválasztod, azt a helyszínen kinyomtatva kézhez kapod és elküldöm PDF-ben is azt. Egy 14 oldalas munkafüzetet is használunk, hogy később bármikor otthon is fel tudd eleveníteni a tanfolyamon tanultakat.

Időpont:
2019. február 20. szerda 17-20 óráig
2019. február 27. szerda 17-20 óráig
2019. március 6. szerda 17-20 óráig


Érdekel mikor és hol lesz legközelebb horgoló tanfolyam?

Megnézem


Helyszín:
Szeged, Arany János u. 7.

Részvételi díj:
A 3 alkalomból álló, kezdőknek szóló horgoló tanfolyam 24.000 Ft/tanfolyam.

Úgy gondolod, a barátaid veled együtt szívesen meg tanulnának horgolni? 

 

Szervezd meg a saját horgoló csoportodat! Hozd el 5 barátod, ismerősöd, rokonod és hatodik résztvevőként ingyen jöhetsz el a tanfolyamra.

 

Jelentkezés menete:

Amennyiben úgy gondolod, hogy eljössz, akkor feltétlen írd meg jelentkezési szándékod az info@timicsoda.hu e-mail címre vagy kattints a KAPCSOLAT fülre, hogy felvegyem veled a kapcsolatot. Add meg kérlek a neved, elérhetőséged és hogy melyik időpontot választod.

Mivel a résztvevők létszáma korlátozott, ezért a regisztráció, a jelentkezés sorrendjében történik. A regisztrációd akkor válik véglegessé, ha a horgoló tanfolyam részvételi díjának felét, a válaszlevelemben megadott információk szerint elutalod. Az előleg díját abban az esetben fizetem vissza, ha a megfelelő létszámot nem éri el a jelentkezők száma és a horgoló tanfolyam nem kerül megrendezésre, vagy ha a részvételi szándékod lemondásra kerül e-mailben, legkésőbb a horgoló tanfolyam időpontja előtt 4 nappal.

A meghirdetett programok változtatási jogát fenntartom!

Ne maradj le semmiről!

Iratkozz fel hírlevelemre és zsebeld be a mesés ajándékaidat!