Horgolj táskát magadnak - kezdő horgoló tanfolyam


Crossbody táska horgolása

Crossbody táska horgoló tanfolyam, kezdők részére!A horgolás nem csak jó unaloműző, hanem remekül oldja a feszültséget is. Egyszerre köti le a kezed és az elméd. A horgolás olyan tevékenység az agynak, mint a testnek a jóga. Általa kikapcsolsz. Sikerélmény ez, amitől kisimulnak az idegeid, felszabadulnak az endorfinhormonok, jó hatással van az önbizalmadra és hangulatodra. Ráadásul horgolt táskákkal még színesebbé tehetjük hétköznapjainkat.Most egy igen kényelmes és praktikus táskát tanulunk meg horgolni, amely elengedhetetlen kiegészítője a női outfitnek. Mi megtanítjuk hogyan horgold meg, te pedig olyan színben készítheted majd el, amilyenben csak szeretnéd! Ez a crossbody táska tökéletes választás, ha szabad kezekre lenne szükséged. Belsejében elférnek a fontos dolgaid, akár egy partira indulsz, akár a munkahelyedre!
Minden stílushoz jól illeszkedik, beleillik a modern világba! Sőt, tisztítani is könnyen tudod!
Ha eljössz hozzánk horgolni, akkor egy olyan tanfolyam részese lehetsz, ahol nem számít a kor, az előképzettség, sem pedig a stílus, hiszen egymás mellett ülve könnyed beszélgetés közben sajátítjuk el a horgolás művészetének alapjait.
A nőknek táskákból pedig sosem elég!


A 3 alkalmas tanfolyamon lépésről lépésre ismerkedünk meg a horgolás alapjaival. Biztosítjuk számodra a tudást, minden szükséges kelléket, beleértve a horgolótűket, fonalakat, a kellemes légkört illetve némi inni- és harapnivalót.


Gyere és készítsd el a saját táskádat a kedvenc színedből vagy add ajándékba! A sikerélmény és a jó hangulatú kikapcsolódás garantált!A tanfolyam időpontjai:


1. alkalom: - augusztus 3. - hétfő - 17h-20h
2. alkalom :- augusztus 5. - szerda - 17h-20h
3. alkalom: - augusztus 7. - péntek - 17h-20h

A horgoló tanfolyam helyszíne:

6726 Szeged, Fülemüle u. 30.

 

A horgoló tanfolyam részvételi díja:

32.000 Ft/fő/tanfolyam

 

Ingyen is részt vehetek a horgoló tanfolyamon? 

 

IGEN!!!

Úgy gondolod a barátaid is szívesen meg tanulnának horgolni, akkor hozd el 5 barátod, ismerősöd, rokonod és hatodik résztvevőként ingyen jöhetsz el a tanfolyamra.

 

Jelentkezés menete:

Amennyiben úgy gondolod, hogy eljössz, feltétlen írd meg jelentkezési szándékod a timicsoda@gmail.com e-mail, hogy felvegyem veled a kapcsolatot. Add meg kérlek a neved, elérhetőséged és hogy melyik programot, időpontot választod.

Mivel a résztvevők létszáma korlátozott, ezért a regisztráció, a jelentkezés sorrendjében történik. A jelentkezésed akkor válik véglegessé, ha a meghirdetett program részvételi díjának felét, a válaszlevelemben megadott információk szerint elutalod. Az előleg díját abban az esetben fizetem vissza, ha a megfelelő létszámot nem éri el a jelentkezők száma és az nem kerül megrendezésre, vagy ha a részvételi szándékod lemondásra kerül e-mailben, legkésőbb a kezdés időpontja előtt 4 nappal.

A meghirdetett programok változtatási jogát fenntartom!

 

Gyere és alkoss velem!  Érdekel mikor lesz legközelebb horgoló suli?


Megnézem

Ne maradj le semmiről!

Iratkozz fel hírlevelemre és zsebeld be a mesés ajándékaidat!