Táska horgoló workshop


Haladó horgolók részére

A táska és a cipő olyan holmik, amiből egy nőnek sosem elég.

 

A póló fonal pedig olyan alapanyag, amiből a horgolt táskád még különlegesebbé teheted. Szerintem tökéletes páros!

 

Május. 13-án, szombaton, 8:30 - 12 óráig pólófonalból készülnek táskák az élményhorgoláson.

 

A tematika ugyanaz, mint eddig: új ismeretek, tapasztalati tudás, hogy neked ne kelljen annyit visszabontanod és sikerüljön első nekifutásra a tökéletes darabot meghorgolni. A célunk fejlődni, mindezt jó hangulatban, könnyedén.

A táskakészítés csínját-bínját meg tanuljuk. Változtatunk a horgolási technikánkon egy picit, hogy szép, igényes legyen az elkészült munkánk. Kivesézzük a cipzárak, csatok, táskafülek, gombok, patentek, fityegők, táskabetétek és táskadekorációk témáit.

A fonalat, horgolótűt, táska dekorációs anyagokat, jegyzetet és a mintát tőlem kapod. Nem kell semmit hoznod magaddal, mindened meg lesz ami a munkához szükséges. 

Lesz nálam még horgolható cipzár és táska alapok, ezekkel közelebbről is megismerkedünk. A mi táskánkhoz nem kellenek most ezek a termékek, de a jegyzetedben benne lesz amit tanulunk róluk. 

 

Élvezzük a horgolást, használjuk a tudásunkat, tanuljunk, fejlődjünk!

 

Időpont: 2019. május 13. - szombat – 8:30-12 óráig

Helyszín: Szeged, Arany János u. 7.

A te önmagadba fektetett hozzájárulásod az élményhorgoláshoz 10.500 Ft. 

 

Jelentkezés menete:

 

Amennyiben úgy gondolod, hogy eljössz, akkor feltétlen írd meg jelentkezési szándékod az info@timicsoda.hu e-mail címre vagy kattints a www.timicsoda.hu honlapon a KAPCSOLAT fülre, hogy felvegyem veled a kapcsolatot. Add meg kérlek a neved, elérhetőséged és hogy milyen programra jelentkezel.

 

Mivel a résztvevők létszáma korlátozott, ezért a regisztráció, a jelentkezés sorrendjében történik. A jelentkezésed akkor válik véglegessé, ha a workshop részvételi díjának felét, a válaszlevelemben megadott információk szerint elutalod. Az előleg összegét abban az esetben fizetem vissza, ha a megfelelő létszámot nem éri el a jelentkezők száma és a workshop nem kerül megrendezésre, vagy ha a részvételi szándékod lemondásra kerül e-mailben, legkésőbb a workshop időpontja előtt 4 nappal.


Alkotni menő! Nézd, milyen aktuális haladó horgoló workshop időpontok közül választhatsz:


Megnézem milyen workshopok lesznek

Ne maradj le semmiről!

Iratkozz fel hírlevelemre és zsebeld be a mesés ajándékaidat!