Miért az én standomhoz vezessen az első utad, amikor kilátogatsz a Bor térre?


A bor mellett a pohár az, ami kulcs fontosságú.

Most komolyan! Miért az én standomhoz vezessen az első utad, amikor kilátogatsz a Bor térre?

 

 

A környezettudatosság jegyében kóstolhatjuk majd az ország kiemelkedő borászainak borait a szegedi Dóm téren, mert most először, műanyagpohár mentes lesz a 2019-es Bor tér.

Csak a fesztivál hivatalos üvegpoharait lehet használni szeptember 18-22. között a bor mustrán.

Emeld a borozás élményét egy magasabb szintre! A Bor tér logóval ellátott nagyméretű, elegáns pohár tökéletes párja lesz, a TiMicsoda horgolt boros pohár tartójának.

Legyél trendi fesztiválozó, a nyakba akasztható egyedi pohár tartóddal. Így biztosan csak az kerül a poharadba, amit te is szeretnél... A sétáló pohár a borkóstolás és a borfesztiválok elengedhetetlen kelléke.

Különleges, személyes ajándéknak is kitűnő választás. Lepd meg kedvesed ezzel a nem mindennapi buli cuccal! Gyere rögtön a 61-es sátorhoz, ha a Dugonics tér felől jössz, egyszer csak ott leszek előtted..., könnyen megtalálsz.

13 féle szín közül választhatod ki a számodra tökéleteset. Bolyhosodás mentes,100% Anti-Pilling, szuper rugalmas fonalból horgolom, ezért a standard boros pohártól eltérő méretű Bor tér logóval ellátott nagyméretű pohárra is jó a tartó.

Örömteli számomra, hogy a fesztivál ökológiai lábnyoma kisebb lesz majd, ezzel a környezetterhelést csökkentő kezdeményezéssel.

Keresd a TiMicsoda standot, figyeld a felakasztott boros pohár tartókat a sátornál!

 

Vedd meg most a nyakba akasztható borospohár tartót és hozd magaddal a fesztiválra!


Mutasd, megnézem


Ne maradj le semmiről!

Iratkozz fel hírlevelemre és zsebeld be a mesés ajándékaidat!