Sose becsülj alá egy nőt, aki tud horgolni!


Tanulj meg horgolni, mindössze egy hét alatt

Rapid horgoló suli, azaz itt egy hét alatt megtanulsz horgolni!

 

Nincs három egymás utáni szabad szombatod? A családi együttlétet, a megszokott hétvégi rutint nem szívesen adod fel a horgoló suli miatt? 

Pont ezért találtam ki a gyors és lendületes egy hetes horgoló suli verziót. 

Intenzív lesz, mert egy hét alatt megtanulsz horgolni ezen a tanfolyamon. De tudd, ha ezt választod, akkor a siker érdekében az esti gyakorlást nem lehet megúszni!

Hétfőn kezdünk és minden második nap találkozunk, így pénteken már egyedül fogsz horgolni. A foglalkozások hossza három óra, de ez nincs kőbe vésve... Minimum 3 résztvevő esetén indul az élményhorgolás és maximum 6 főt vállalok egyszerre, ami alkalmanként egy-egy kora esti kikapcsolódást jelent. 

Lesz még időd mindent meghorgolni karácsonyra!

 Készülök sok-sok színes fonallal, különböző horgolótűkkel, választható mintákkal, tanfolyami munkafüzettel, frissítővel, nasival..., de főleg mosollyal és bátorítással. Nincs szükség semmilyen előképzettségre, szuper képességekre..., mert a horgolást bárki egy kis odafigyeléssel könnyedén elsajátíthatja.

Az alkotáshoz szükséges eszközöket és alapanyagokat én adom. A tanfolyami mintáim közül, amelyiket kiválasztod, azt a helyszínen kinyomtatva kézhez kapod és elküldöm PDF-ben is azt. Egy 14 oldalas munkafüzetet használunk, hogy később bármikor otthon is fel tudd eleveníteni a tanfolyamon tanultakat. Úgy gondolod a barátaid is szívesen meg tanulnának horgolni? 

 Szervezd meg a saját horgoló csoportodat! Hozd el öt barátod, ismerősöd, rokonod és hatodik résztvevőként ingyen jöhetsz el a horgoló suliba. 

Még ajándékba is adhatod! 

Van lehetőséged ajándékutalványt kérni. 

 

Időpont:

  1. 1. alkalom: - 2019. október 21. - hétfő - 17h-20h
  2. 2. alkalom: - 2019. október 23. - szerda - 17h-20h
  3. 3. alkalom: - 2019. október 25. - péntek - 17h-20h

Helyszín:

Szeged, Arany János u. 7.

Részvételi díj:

A 3 alkalomból álló, kezdőknek szóló horgolás tanfolyam 24.000 Ft/tanfolyam.


Horgolni menő! Nézd, milyen aktuális időpontok közül választhatsz:


Megnézem


Jelentkezés menete:

Amennyiben úgy gondolod, hogy eljössz, akkor feltétlen írd meg jelentkezési szándékod az info@timicsoda.hu e-mail címre vagy kattints a KAPCSOLAT fülre, hogy felvegyem veled a kapcsolatot. Add meg kérlek a neved, elérhetőséged és hogy melyik időpontot választod.

Mivel a résztvevők létszáma korlátozott, ezért a regisztráció, a jelentkezés sorrendjében történik. A regisztrációd akkor válik véglegessé, ha a horgoló tanfolyam részvételi díjának felét, a válaszlevelemben megadott információk szerint elutalod. Az előleg díját abban az esetben fizetem vissza, ha a megfelelő létszámot nem éri el a jelentkezők száma és a horgoló tanfolyam nem kerül megrendezésre, vagy ha a részvételi szándékod lemondásra kerül e-mailben, legkésőbb a horgoló tanfolyam időpontja előtt 4 nappal.

A meghirdetett programok változtatási jogát fenntartom!

 

Ne maradj le semmiről!

Iratkozz fel hírlevelemre és zsebeld be a mesés ajándékaidat!