Pólóból fonalat, a fonalból nyakláncot készítünk


Az újrahasznosítás jegyében egy lazulós délutánra hívlak.

Az újrahasznosítás jegyében készülnek a textil nyakláncok! 

 

Elérkezett a gardrób frissítés ideje! Az ősz és a tél színeiben pompázó kiegészítőkkel feldobhatod te is a ruhatáradat.

 

Az újrahasznosítás jegyében egy lazulós délutánra hívlak. Hogy pontosan mi lesz?

 

Baracuda textil nyakláncot készítünk november 8-án, pénteken, 18-20 óráig.

 

Ezen a workshopon pólófonalat viszek nektek, amiből mindenki elkészíti, a saját ízlésének megfelelő színű nyakláncát.

Szép, színes textilékszereket készítünk, amik antiallergének, puhák és moshatóak. Nagy előnyük, hogy karon ülő kisbabánk rághatja, ráncigálhatja, senkinek, semminek nem lesz baja.

Ötletpercek, mint minden workshopon, itt is lesznek. Jegyzetet kapsz a technikáról, hogy később bármikor otthon is fel tudd majd eleveníteni a workshopon tanultakat. 

Az alkotáshoz szükséges eszközöket, alapanyagokat, sokféle választható színben és a frissítőt, harapnivalót tőlem kapod. Készítünk jegyzetet is, hogy később bármikor otthon is fel tudd majd eleveníteni a workshopon tanultakat.

 

A környezettudatos gondolkodásmód jegyében, megtanulhatjátok, hogyan készítsetek házilag póló fonalat. A gardróbfrissítéskor kiselejtezett pólódat hozd el, készítünk belőle fonalat neked, amiből otthon majd alkothatsz kedvedre.

Egy kis időre a világból kiszakadni, jó társaságban lenni, nyugiban meginni egy teát, kávét. Szabadon tervezgetni, alkotni valami szépet, közben megpihenni picikét. Ez az ÉNidő amire hívlak!

 

Mikor lesz?
2019. november 8-án, pénteken 18-20 óráig

Hol lesz?
Szeged, Fülemüle u. 30.


Mennyibe kerül?
3.900 Ft/fő, ha ketten jöttök 6.000 Ft/2 fő a részvételi díj, előleg 2.000 Ft.

 

Hozd el 5 barátod, ismerősöd, rokonod és hatodik résztvevőként INGYEN jöhetsz el a workshopra.

 

Jelentkezni: info@timicsoda.hu -ra küldött levélben tudsz. 

Amennyiben úgy gondolod, hogy eljössz, akkor feltétlen írd meg jelentkezési szándékod az info@timicsoda.hu e-mail címre vagy a KAPCSOLAT fülre kattintva, hogy felvegyem veled a kapcsolatot. Add meg kérlek a neved, elérhetőséged és hogy melyik programot választod. Mivel a résztvevők létszáma korlátozott, ezért a regisztráció, a jelentkezés sorrendjében történik. A regisztrációd akkor válik véglegessé, ha a workshop részvételi díjának felét, a válaszlevelemben megadott információk szerint elutalod. Az előleg díját abban az esetben fizetem vissza, ha a megfelelő létszámot nem éri el a jelentkezők száma és a workshop nem kerül megrendezésre, vagy ha a részvételi szándékod lemondásra kerül e-mailben, legkésőbb a workshop időpontja előtt 4 nappal.

 

A kínálatot folyamatosan bővítem, ezért talán érdemes lesz máskor is benyitnod hozzám. Ha bármi kérésed, kérdésed lenne, kérlek, fordulj hozzám bizalommal.

 

Alkotni menő! Nézd, milyen aktuális haladó horgoló workshop időpontok közül választhatsz:

 

Megnézem milyen workshopok lesznek

Ne maradj le semmiről!

Iratkozz fel hírlevelemre és zsebeld be a mesés ajándékaidat!