Póló fonalból - Barracuda nyaklánc készítő workshop


Újrahasznosítás

A TiMicsoda ÉNIDŐ workshopok segíthetnek előrehaladni az önismeret és az önfejlesztés útján egy boldogabb, teljesebb, harmonikusabb élet felé.

 

Újrahasznosított póló fonalat viszek nektek, amiből mindenki elkészíti, a saját színvilágához illő nyakláncát.

Ötletpercek, mint minden workshopon, itt is lesznek. Jegyzetelni fogunk, hogy később bármikor otthon is fel tudd majd eleveníteni a műhelymunkán tanultakat. A környezettudatos gondolkodásmód jegyében, megtanulhatjátok, hogyan készítsetek házilag póló fonalat.

Aki akarja, elhozhatja megunt, kinőtt pólóját otthonról. Készítünk belőle fonalat neked, amiből otthon majd alkothatsz kedvedre.

Az alkotáshoz szükséges alapanyagokat, sokféle választható színben és a frissítőt, harapnivalót tőlem kapod. A TiMicsodával akkor is jut neked az alkotás öröméből, ha eddig kétbalkezesnek, vagy alkalmatlannak hitted magad bármilyen kézimunkázáshoz. A sikerélmény garantált. Anya-lánya programnak kitűnő lehetőség ez.

 

 

Mennyibe kerül a workshop?

3.900 Ft/fő, ha ketten jöttök 6.000 Ft/2 fő a részvételi díj, előleg 2.000 Ft

Hozd el 5 barátod, ismerősöd, rokonod és hatodik résztvevőként ingyen jöhetsz el a workshopra.

 

A workshop pontos időpontja:

2019. június 21. - péntek - 18.00 és 20:00 óra között

 

Helyszíne:

Szeged, Arany János u. 7.


Alkotni menő! Nézd, milyen aktuális haladó horgoló workshop időpontok közül választhatsz:


Megnézem milyen workshopok lesznek 


Jelentkezés menete:

E-mailben az info@timicsoda.hu e-mail címre küldött levélben, vagy  kattints a KAPCSOLAT fülre, hogy felvegyem veled a kapcsolatot. Add meg kérlek a neved, elérhetőséged és hogy melyik időpontot választod.

Mivel a résztvevők létszáma korlátozott, ezért a regisztráció, a jelentkezés sorrendjében történik. A regisztrációd akkor válik véglegessé, ha a kreatív workshop részvételi díjának felét, a válaszlevelemben megadott információk szerint elutalod. Az előleg díját abban az esetben fizetem vissza, ha a megfelelő létszámot nem éri el a jelentkezők száma és a műhelymunka nem kerül megrendezésre, vagy ha a részvételi szándékod lemondásra kerül e-mailben, legkésőbb a workshop időpontja előtt 4 nappal.

A meghirdetett program változtatási jogát fenntartom!

A workshopokat ajándékba is adhatod. Kérd az ajándékutalványt!

Ne maradj le semmiről!

Iratkozz fel hírlevelemre és zsebeld be a mesés ajándékaidat!