Egy hét alatt megtanulok horgolni!


Így van, így van, így van.

Teljesen kezdők részére induló, egy hetes intenzív horgoló tanfolyam!

 

Nincs szükség semmilyen előképzettségre, szuper képességekre..., mert a horgolást bárki egy kis odafigyeléssel könnyedén elsajátíthatja. 

Benne vagy?

 

Mindössze egy hét alatt megtanulsz horgolni ezen a horgoló tanfolyamon. Intenzív ez a horgoló suli, mert hétfőn kezdünk és minden második nap találkozunk, így pénteken már egyedül fogsz horgolni. A foglalkozások hossza három óra, de ez nincs kőbe vésve... Minimum 3 résztvevő esetén indul az élményhorgolás és maximum 6 főt vállalok egyszerre, ami alkalmanként egy-egy kora esti kikapcsolódást jelent.

Az alkotáshoz szükséges eszközöket és alapanyagokat én adom. A tanfolyami mintáim közül, amelyiket kiválasztod, azt a helyszínen kinyomtatva kézhez kapod és elküldöm PDF-ben is azt. Egy 14 oldalas munkafüzetet használunk, hogy később bármikor otthon is fel tudd eleveníteni a tanfolyamon tanultakat.

Várlak sok-sok színes fonallal, mosollyal és bátorítással. 


Úgy gondolod a szeretteid barátaid is szívesen meg tanulnának horgolni?

 

Tipp: Férfiként add előre Valentin napi ajándékba vagy nőként szervezd meg a saját horgoló csoportodat.

 

Időpont:

  1. 1. alkalom: - 2020. február 10. - hétfő - 17h-20h
  2. 2. alkalom: - 2020. február 12. - szerda - 17h-20h
  3. 3. alkalom: - 2020. február 14. - péntek - 17h-20h

Helyszín:

Szeged, Fülemüle u. 30.

Részvételi díj:

32.000 Ft/fő/tanfolyam


Ingyen is meg tanulhatok horgolni?

IGEN! Hozd el öt barátod, ismerősöd, rokonod és hatodik résztvevőként ingyen jöhetsz el a horgoló suliba.


Érdekel mikor és hol lesz legközelebb horgoló tanfolyam?

Megnézem

 

Jelentkezés menete:

Amennyiben úgy gondolod, hogy eljössz, akkor feltétlen írd meg jelentkezési szándékod az info@timicsoda.hu e-mail címre vagy kattints a KAPCSOLAT fülre, hogy felvegyem veled a kapcsolatot. Add meg kérlek a neved, elérhetőséged és hogy melyik programot, időpontot választod.

Mivel a résztvevők létszáma korlátozott, ezért a regisztráció, a jelentkezés sorrendjében történik. A jelentkezésed akkor válik véglegessé, ha a meghirdetett program részvételi díjának felét, a válaszlevelemben megadott információk szerint elutalod. Az előleg díját abban az esetben fizetem vissza, ha a megfelelő létszámot nem éri el a jelentkezők száma és az nem kerül megrendezésre, vagy ha a részvételi szándékod lemondásra kerül e-mailben, legkésőbb a kezdés időpontja előtt 4 nappal.

A meghirdetett programok változtatási jogát fenntartom!

Ne maradj le semmiről!

Iratkozz fel hírlevelemre és zsebeld be a mesés ajándékaidat!