Közkívánatra! Wavy zsinór ékszer készítés.


2018-ban utoljára

Lemaradtál róla? Hamar elkeltek a szabad helyek?

 

Az előző workshop telt házzal, kellemes hangulatú, alkotós, beszélgetős tanulással telt el. Sokan jelezték, hogy ők is szerettek volna jönni még, de a szabad helyek hamar elfogytak. Ezért megismételjük ezt a szuper foglalkozást!

Közkívánatra, az idén utoljára a nagy sikerű zsinór ékszert te is meg tanulhatod elkészíteni.


Újítsd fel basic öltözéked, a te stílusod szerint!

A TiMicsodával akkor is jut neked az alkotás öröméből, ha eddig kétbalkezesnek, vagy alkalmatlannak hitted magad bármilyen kézimunkázáshoz. A sikerélmény garantált, minden segítséget megkapsz tőlem ahhoz, hogy egy csodaszép ékszerrel légy gazdagabb! Anya-lánya programnak kitűnő lehetőség ez a kikapcsolódás.Mit fogunk csinálni október 5-én, pénteken 18-20 óráig?Megosztom veled a kötél ékszer készítésének csínját-bínját. Álmodd meg, melyik ruhádhoz szeretnéd elkészíteni a te saját készítésű, egyéniségedhez illő, egyedi nyakláncod.

Viszek minden szükséges alapanyagot és eszközt, neked csak a kíváncsiságod kell a tarsolyodban hozni. Itt majd lazítunk, beszélgetünk és átadjuk magunkat az alkotás örömének. Ez az az ÉNidő, amire hívlak!

Hozd el 5 barátod, ismerősöd, rokonod és hatodik résztvevőként ingyen jöhetsz el a workshopra. DE akár még, ajándékba is adhatod!

Időpont:
2018. október 5.- péntek, 18-20 óráig.

Helyszín:
Szeged, Arany János u. 7.

Részvételi díj:
3.900 Ft/fő, ha ketten jöttök 6.000 Ft/2 fő a részvételi díj, előleg 2.000 Ft.


Erről lemaradtál, sebaj! Ezek az élményhorgolás workshopok indulnak legközelebb, válaszd ki, melyikre jössz el!


Megnézem milyen workshopok lesznek


Jelentkezni: info@timicsoda.hu -ra küldött levélben tudsz. 

Amennyiben úgy gondolod, hogy eljössz, akkor feltétlen írd meg jelentkezési szándékod az info@timicsoda.hu e-mail címre vagy a KAPCSOLAT fülre kattintva, hogy felvegyem veled a kapcsolatot. Add meg kérlek a neved, elérhetőséged és, hogy melyik programot választod. Mivel a résztvevők létszáma korlátozott, ezért a regisztráció, a jelentkezés sorrendjében történik. A regisztrációd akkor válik véglegessé, ha a workshop részvételi díjából előlegként 2.000 Ft-ot, a válaszlevelemben megadott információk szerint elutalod. Az előleg díját abban az esetben fizetem vissza, ha a megfelelő létszámot nem éri el a jelentkezők száma és a workshop nem kerül megrendezésre, vagy ha a részvételi szándékod lemondásra kerül e-mailben, legkésőbb a workshop időpontja előtt 4 nappal.

 

A kínálatot folyamatosan bővítem, ezért talán érdemes lesz máskor is benyitnod hozzám. Ha bármi kérésed, kérdésed lenne, kérlek, fordulj hozzám bizalommal.

 

Tel.: +36/70-595-93-26

E-mail: info@timicsoda.hu

A meghirdetett programok változtatási jogát fenntartom!


Ne maradj le semmiről!

Iratkozz fel hírlevelemre és zsebeld be a mesés ajándékaidat!