Elismerésben részesültem


Fiszter Márta levele

Márta levele megerősítette a magamba vetett hitem.

 

A horgoló tanfolyamokat kicsit több, mint egy éve indítottam el. Azóta több tucat embert tanítottam meg horgolni. A visszajelzésekből tudom, hogy sikerült elindítanom a legtöbb tanítványom egy olyan úton, ami a szabadidő hasznos eltöltéséhez, a teljes kikapcsolódáshoz, ezáltal a harmonikusabb mindennapokhoz vezet. 

A tanfolyami anyagot már többször átírtam. A horgolósuliban én is sokat tanulok (igaz nem horgolni), ám igyekszem mindenki számára a legtökéletesebb módon átadni a tudásom. Nagyon fontos nekem az, hogy aki eljön hozzám hogyan érzi magát. Minden tőlem telhetőt megteszek az ő teljes kikapcsolódása érdekében. Ebben segít a halk, kellemes zene, a rengeteg finom tapintású fonal, de leginkább a résztvevők őszinte érdeklődése és tanulási vágya. 

Kávézás, teázás közben az elméleti rész sem megterhelő, könnyed családias hangulatban telik az idő. Nincs kapkodás, csak egymásra figyelés, így a saját ritmusa szerint tanul mindenki.

Nagyon boldoggá tett Márti levele! Ezekből a visszajelzésekből töltődöm és kapok új lendületet. Visszakapni a szeretetből amit Te adsz, megtisztelő, csodálatos dolog.

 

Levél Mártitól:

 

Kedves Timi!

Nagyon-nagyon szépen köszönöm a szombati napot! Minden percét élveztem! Örülök. hogy megismerkedtünk, és Tőled tanulhatok meg horgolni! Csak gratulálni tudok Neked, hogy milyen ügyesen vezeted a tanfolyamot, minden nagyon színvonalas, látszik, hogy szívből, teljes odaadással, nagy szakértelemmel és odafigyeléssel csinálod a horgoló sulit. A családomnak, barátaimnak is meséltem, hogy mennyire szuper a tanfolyam, mindenkinek csak ajánlani tudlak. Fantasztikus a kis "műhelyednek" a hangulata, nagyon szépek és igényesek a munkáid, nagyon figyelmes vagy, hogy finom sütivel kínáltál és hozzá a tea, minden tökéletes volt.Várom nagyon a szombat délelőttöt, jó lesz újra együtt horgolni.
Addig is további szép hetet kívánok:

Márti

 

Nézd meg mikor és hol lesz legközelebb horgoló tanfolyam:


Megnézem

 

Ne maradj le semmiről!

Iratkozz fel hírlevelemre és zsebeld be a mesés ajándékaidat!