Horgolt kosár - horgoló tanfolyam kezdők részére


horgolt otthon

Zsinórfonalból kosarat horgolsz magadnak ezen a tanfolyamon, mindezt önállóan és magabiztosan!

 

A horgolás, mint alkotás, ellazít, megnyugtat, boldogsággal tölt el. Csupán 2 dolog elengedhetetlen hozzá: horgolótű és fonal. Mivel ezek kis helyen is elférnek, így bárhová magaddal viheted kellékeid, hogy aztán ott alkoss, ahol csak szeretnél!

Ha eljössz hozzánk horgolni megtanítjuk neked a horgolás alapjait.

Az alap horgolási technika elsajátítása után már menni fog az olyan egyszerűbb minták elkészítése, mint a nagyi négyzet, szív, kör, virág és kagyló. Mindeközben még megtanítjuk az ábra olvasást is. És ami a legszuperebb, hogy egy remek kis kosárkával is gazdagabb leszel a tanfolyam végével.


Manapság persze rengeteg fajta horgolótű és fonal kapható, már- már ijesztően hat a sokféleségük. Aggodalomra azonban semmi ok, mert mi nem csak horgolni tanítunk meg, hanem segítünk eligazodni ezen kellékek útvesztőiben is. Hidd el, az anyagismeret nagy segítséget jelent majd a későbbiekben.


A tanfolyam egész ideje alatt pedig ingyenesen biztosítjuk ezeket számodra.


Ezen a 3 alkalmas tanfolyamon egy ma igen divatos horgolt kosarat vagy ha úgy tetszik, tárolót tanulunk meg horgolni. :) Ezek nemcsak esztétikusak, de rendkívül praktikusak is. Kiváló díszei lehetnek az otthonunknak, vagy akár készíthetjük őket ajándékba is.


Jelentkezz, mert tárolóra mindenkinek szüksége van!Időpontok:


1. alkalom: - szeptember 7. - hétfő - 17h-20h
2. alkalom :- szeptember 9. - szerda - 17h-20h
3. alkalom: - szeptember 11. - péntek - 17h-20h


Helyszín:


6726 Szeged, Fülemüle u. 30.Részvételi díj:

 

A 3 alkalomból álló, kezdőknek szóló horgoló tanfolyam 32.000 Ft/fő/tanfolyam.

Úgy gondolod a barátaid is szívesen meg tanulnának horgolni?


Szervezd meg a saját horgoló csoportodat. Hozd el 5 barátod, ismerősöd, rokonod és hatodik résztvevőként INGYEN jöhetsz el a tanfolyamra.

 

Jelentkezés menete:

Amennyiben úgy gondolod, hogy eljössz, feltétlen írd meg jelentkezési szándékod a timicsoda@gmail.com e-mail, hogy felvegyem veled a kapcsolatot. Add meg kérlek a neved, elérhetőséged és hogy melyik programot, időpontot választod.

Mivel a résztvevők létszáma korlátozott, ezért a regisztráció, a jelentkezés sorrendjében történik. A jelentkezésed akkor válik véglegessé, ha a meghirdetett program részvételi díjának felét, a válaszlevelemben megadott információk szerint elutalod. Az előleg díját abban az esetben fizetem vissza, ha a megfelelő létszámot nem éri el a jelentkezők száma és az nem kerül megrendezésre, vagy ha a részvételi szándékod lemondásra kerül e-mailben, legkésőbb a kezdés időpontja előtt 4 nappal.


Érdekel mikor és hol lesz legközelebb horgoló tanfolyam?


Megnézem

Ne maradj le semmiről!

Iratkozz fel hírlevelemre és zsebeld be a mesés ajándékaidat!