Köss az ujjaiddal ékszereket magadnak


workshop Szegeden

Ujjkötés workshop - Egy esemény, ami nőknek szól.

 

Itt kibontakozhat a benned rejlő kreatív nő, a lakberendező, a feleség, a díva, az anya, a lány, a hölgy, azaz a NŐ.

 

Tanuld meg az ujjkötés technikáját és élvezd az alkotást. A bónusz Neked ebben egyszerűen az, hogy soha többé nem kell majd ezután ajándékon törni a fejed! Te bármikor képes leszel ezzel a megszerzett tudással egyedi, kézzel készült ajándékokat készíteni.

Ezen a workshopon nincs szükség arra, hogy tudj kötni és nem kell semmit hoznod magaddal.

Csak lazán, mindenféle eszköz nélkül, csupán az ujjaiddal alkothatsz. Az ujjkötés tudománya pikk-pakk elsajátítható és rengeteg lehetőséged van arra, hogy egyéni stílusod kifejezd vele.
A meg tanult technikával ezerféle dolgot el tudsz készíteni. Nemcsak öltözéked vagány kiegészítőit, hanem otthonodba takarót, párnahuzatot... Ezért mondtam azt, hogy soha többé nem kell ajándékokon törni a fejed, hiszen bármikor tudni fogsz valami igazán személyeset készíteni annak, akit megajándékozol.Mi ezen az alkotói műhelyen, egy nyakláncot és a hozzá illő karkötőt készítjük el.

 

Az alkotáshoz szükséges alapanyagokat, sokféle választható színben és a frissítőt, harapnivalót tőlem kapod. Készítünk jegyzetet is, hogy később bármikor otthon is fel tudd majd eleveníteni a workshopon tanultakat.Hozd el 5 barátod, ismerősöd, rokonod és hatodik résztvevőként INGYEN jöhetsz el a workshopra.

Időpont:
2019. szeptember 27.- péntek, 18-20 óráig.

Helyszín:
Szeged, Arany János u. 7.

Részvételi díj:
3.900 Ft/fő, ha ketten jöttök 6.000 Ft/2 fő a részvételi díj, előleg 2.000 Ft


Alkotni menő! Nézd, milyen aktuális haladó horgoló workshop időpontok közül választhatsz:


Megnézem milyen workshopok lesznek


Jelentkezés menete:

Amennyiben úgy gondolod, hogy eljössz, akkor feltétlen írd meg jelentkezési szándékod az info@timicsoda.hu e-mail címre vagy kattints a KAPCSOLAT fülre, hogy felvegyem veled a kapcsolatot. Add meg kérlek a neved, elérhetőséged és hogy melyik időpontot választod.

Mivel a résztvevők létszáma korlátozott, ezért a regisztráció, a jelentkezés sorrendjében történik. A regisztrációd akkor válik véglegessé, ha a horgoló tanfolyam részvételi díjának felét, a válaszlevelemben megadott információk szerint elutalod. Az előleg díját abban az esetben fizetem vissza, ha a megfelelő létszámot nem éri el a jelentkezők száma és a horgoló tanfolyam nem kerül megrendezésre, vagy ha a részvételi szándékod lemondásra kerül e-mailben, legkésőbb a horgoló tanfolyam időpontja előtt 4 nappal.

A meghirdetett programok változtatási jogát fenntartom!

Ne maradj le semmiről!

Iratkozz fel hírlevelemre és zsebeld be a mesés ajándékaidat!