Karácsonyi készülődés, élményhorgolás workshop haladó horgolók részére


Legyen neked is horgolt díszekkel fehérbe öltöztetett karácsonyfád

Karácsonykor, dekorálj horgolt díszekkel!Meseszép, a finom horgolt karácsonyi díszekkel fehérbe öltöztetett karácsonyfa. Horgolt angyalkákkal, karácsonyi csillagokkal, angyal szárnyacskákkal, jégcsapok formáival, csengettyűkkel díszítsd fel a fát. Az asztalon horgolt télapó fejes poháralátétek sorakoznak, a csillogós fonalból horgolt mécses tartó, pedig igazi különlegessége lesz az ünnepeknek!


Ezzel a hét horgolási mintával fogunk dolgozni az élményhorgoláson.

Kivesézzük a karácsonyi díszek készítését. Olyan mintákat viszek, amiket gyorsan, könnyen meg lehet horgolni. Beszélünk a keményítési praktikákról, fortélyokról, hogy szép, igényes legyen az elkészült munkánk.

A tematika ugyanaz, mint az eddigi élményhorgolós workshopokon: új ismeretek, tapasztalati tudás, hogy neked ne kelljen annyit visszabontanod és sikerüljön első nekifutásra a tökéletes darabot meghorgolni. A célunk fejlődni, mindezt jó hangulatban, könnyedén.

 A fonalat és a jegyzeted a sok-sok mintával, tőlem kapod. Nem kell semmit hoznod magaddal, mindened meg lesz, ami a munkához szükséges. Élvezzük a horgolást, használjuk a tudásunkat, tanuljunk, fejlődjünk!Időpont: 2019. november 11. - hétfő - 17:00-20:00 óráig
Helyszín: Szeged, Arany János u. 7.
A te önmagadba fektetett hozzájárulásod: 10.500 Ft.

 

Erre a programra azokat várom, aki a TiMicsoda horgoló suliban tanultak meg horgolni vagy önállóan, egyedül tudnak már horgolni és horgolási diagramot olvasni. Az élményhorgoláson nincs lehetőség horgolni tanulni.


Nézd, milyen aktuális haladó horgoló workshop időpontok közül választhatsz:


Megnézem


Jelentkezés menete:


Amennyiben úgy gondolod, hogy eljössz, akkor feltétlen írd meg jelentkezési szándékod az info@timicsoda.hu e-mail címre vagy kattints a www.timicsoda.hu honlapon a
KAPCSOLAT fülre, hogy felvegyem veled a kapcsolatot. Add meg kérlek a neved, elérhetőséged és hogy milyen programra jelentkezel.

Mivel a résztvevők létszáma korlátozott, ezért a regisztráció, a jelentkezés sorrendjében történik. A jelentkezésed akkor válik véglegessé, ha a workshop részvételi díjának felét, a válaszlevelemben megadott információk szerint elutalod. Az előleg összegét abban az esetben fizetem vissza, ha a megfelelő létszámot nem éri el a jelentkezők száma és a workshop nem kerül megrendezésre, vagy ha a részvételi szándékod lemondásra kerül e-mailben, legkésőbb a workshop időpontja előtt 4 nappal.

Ne maradj le semmiről!

Iratkozz fel hírlevelemre és zsebeld be a mesés ajándékaidat!