Húsvéti nyuszi készítő workshop


Húsvéti készülődés

Nyuszi ül a fűben… helyett, nyuszi bújik a cserépbe…

 


Ha szeretnél egy igazi csajos délutánt, gyere és csatlakozz hozzánk!Én viszem az anyagokat, eszközöket, neked csak kézműveskedned kell! Hidd el kézügyesség nem szükséges, mindenben segítek.

A foglalkozáson kapsz egy munkafüzetet, amiben benne vannak a fontos alapinformációk, lelőhelyek és tudnivalók az elinduláshoz, így még jegyzetelned sem kell. 
Ajándék ötleteket beszélünk át az ötletelős percek alatt, ez aztán pár hét múlva nagy kincsünk lesz. 
Gyere, kapcsolj ÉNidőre! Az időre, ami csak a tied, az időre, amit magadra fordítasz, az időre, ami neked jólesik, az időre, ami téged tölt!

Mikor lesz?
2019. Április 12-én, pénteken 18-20 óráig 

Hol lesz?
Szeged, Arany János u. 7.

Mennyibe kerül?
3.900 Ft/fő, ha ketten jöttök 6.000 Ft/2 fő a részvételi díj, előleg 2.000 Ft.

A workshopokat ajándékba is adhatod. Kérd az ajándékutalványt!

Jelentkezés menete:

E-mailben az info@timicsoda.hu e-mail címre küldött levélben, vagy kattints a KAPCSOLAT fülre, hogy felvegyem veled a kapcsolatot. Add meg kérlek a neved, elérhetőséged és hogy melyik időpontot választod.

Mivel a résztvevők létszáma korlátozott, ezért a regisztráció, a jelentkezés sorrendjében történik. A regisztrációd akkor válik véglegessé, ha a kreatív workshop részvételi díjának felét, a válaszlevelemben megadott információk szerint elutalod. Az előleg díját abban az esetben fizetem vissza, ha a megfelelő létszámot nem éri el a jelentkezők száma és a műhelymunka nem kerül megrendezésre, vagy ha a részvételi szándékod lemondásra kerül e-mailben, legkésőbb a workshop időpontja előtt 4 nappal.

A meghirdetett program változtatási jogát fenntartom!


Alkotni menő! Nézd, milyen aktuális haladó horgoló workshop időpontok közül választhatsz:


Megnézem

Ne maradj le semmiről!

Iratkozz fel hírlevelemre és zsebeld be a mesés ajándékaidat!