Tároló kosár horgoló tanfolyam


Horgoló suli kezdő horgólóknak

Ha eljössz hozzám horgolni, megtanítom neked a horgolás alapjait. Az alap öltések elsajátítása után már könnyedén menni fog a körben és a soronkénti horgolás. Mindent tudni fogsz az ábrák olvasásáról. És ami a legszuperebb, hogy egy remek kis kosárkával is gazdagabb leszel a tanfolyam végével.

Manapság persze rengeteg fajta tű és fonal kapható, már- már ijesztően hat a sokféleségük. Aggodalomra azonban semmi ok, mert itt nem csak horgolni tanítalak meg, hanem segítek eligazodni e kellékek útvesztőiben is. Hidd el, ezek is nagy segítséget jelentenek majd a későbbiekben.


A tanfolyam magába foglal mindent, a tanuláshoz szükséges alapanyagokat, eszköz használatot, horgolási mintákat és a munkafüzetet.

 

Jelentkezz, és horgolj kosarat, mert tárolókra mindenkinek szüksége van. Hasznos holmikat horgolni jó!


Dátum:

1. alkalom - 2022.05.24. - 17:00 - 20:00
2. alkalom - 2022.05.27. - 17:00 - 20:00
3. alkalom - 2022.05.30. - 17:00 - 20:00


Részvételi díj:  32000 Ft/fő


A horgoló tanfolyam helyszíne: 

Szeged, Kockaház u. (pontos címet a regisztrációt követően küldünk)Ingyen is részt vehetek a horgoló tanfolyamon? 

 

IGEN!!!


Úgy gondolod a barátaid is szívesen meg tanulnának horgolni, akkor hozd el 5 barátod, ismerősöd, rokonod és hatodik résztvevőként ingyen jöhetsz el a tanfolyamra.

 

Jelentkezés menete:

Amennyiben úgy gondolod, hogy eljössz, feltétlen írd meg jelentkezési szándékod a timicsoda@gmail.com e-mail, hogy felvegyem veled a kapcsolatot. Add meg kérlek a neved, elérhetőséged és hogy melyik programot, időpontot választod.

Mivel a résztvevők létszáma korlátozott, ezért a regisztráció, a jelentkezés sorrendjében történik. A jelentkezésed akkor válik véglegessé, ha a meghirdetett program részvételi díjának felét, a válaszlevelemben megadott információk szerint elutalod. Az előleg díját abban az esetben fizetem vissza, ha a megfelelő létszámot nem éri el a jelentkezők száma és az nem kerül megrendezésre, vagy ha a részvételi szándékod lemondásra kerül e-mailben, legkésőbb a kezdés időpontja előtt 4 nappal.

A meghirdetett programok változtatási jogát fenntartom!

 

Gyere és alkoss velem!  Érdekel mikor lesz legközelebb horgoló suli?


MEGNÉZEM A HORGOLÓSULI ESEMÉNYNAPTÁRAT

Ne maradj le semmiről!

Iratkozz fel hírlevelemre és zsebeld be a mesés ajándékaidat!