Horgolt karácsony!


Saját készítésű ajándék

Szeretnéd horgolt ajándékokkal meglepni karácsonyra szeretteid? 

 

Akkor itt az idő meg tanulni horgolni!

Csupán három tanfolyami alkalom alatt, bárki könnyedén elsajátíthatja a horgolás rejtelmeit. Ne szalaszd el a lehetőséget!
Gyere el: 


Október 18-án, 25-én és 31-én délután 17-20 óráig.

Készülök sok-sok színes fonallal, különböző horgolótűkkel, választható mintákkal, tanfolyami munkafüzettel, frissítővel, nasival..., de főleg mosollyal és bátorítással. 
A horgolás nem olyan nagy ördöngösség, bárki egy kis odafigyeléssel megtanulhatja. 

Jelentkezés és további tudnivalók itt:

E-mailben az info@timicsoda.hu e-mail címre küldött levélben, vagy kattints a KAPCSOLAT fülre, hogy felvegyem veled a kapcsolatot. Add meg kérlek a neved, elérhetőséged és hogy melyik időpontot választod.

Mivel a résztvevők létszáma korlátozott, ezért a regisztráció, a jelentkezés sorrendjében történik. A regisztrációd akkor válik véglegessé, ha a horgoló tanfolyam részvételi díjának felét, a válaszlevelemben megadott információk szerint elutalod. Az előleg díját abban az esetben fizetem vissza, ha a megfelelő létszámot nem éri el a jelentkezők száma és a horgoló tanfolyam nem kerül megrendezésre, vagy ha a részvételi szándékod lemondásra kerül e-mailben, legkésőbb a horgoló tanfolyam időpontja előtt 4 nappal.


Szeretnél te is megtanulni horgolni? Nézd meg, mikor indulnak horgoló tanfolyamok kezdőknek és válassz közülük!


Megnézem

Ne maradj le semmiről!

Iratkozz fel hírlevelemre és zsebeld be a mesés ajándékaidat!