Bevásárló szatyor horgoló tanfolyam


Kezdők részére

Kezd te is kicsiben, és hagyd el a műanyag zacskókat, vásárláshoz használd a saját kezed által meghorgolt bevásárló szatyrod!

Ezen a három alkalomból álló horgoló tanfolyamon mindent megtanítok neked, hogyan is készítsd el. Emellett lehetőséged nyílik elsajátítani az alapvető fogásokat, a minták olvasását és a horgolási diagramok értelmezést. Egyenesen és körben is horgolunk. A formázások csínját-bínját és persze az összes alap pálcát megtanulod elkészíteni. A tanfolyam teljesen kezdőknek szól. Lehet, most úgy érzed nehéz az egész és nem tudod megtanulni, de hidd el, mindenben segítek és pár óra alatt kiderül számodra, hogy nemcsak nem nehéz, de még szórakoztató is. Vigyázat, függőséget okoz!

A horgoló suliban lépésről lépésre ismerkedünk meg a horgolás alapjaival. Személyre szabott az oktatás, itt mindenki kényelemesen a saját ritmusában halad. Biztosítom számodra a tudást, minden szükséges kelléket, beleértve a horgolótűket és számtalan fonalat. A tanfolyami tananyagot magába foglaló munkafüzetet és horgolási mintákat. A kellemes légkört illetve némi inni- és harapnivalót.

Légy te is környezettudatos és tanulj meg egy új hobbit!


Dátum:

1. alkalom - 2021.09.07. - 17:00 - 20:00
2. alkalom - 2021.09.10. - 17:00 - 20:00
3. alkalom - 2021.09.13. - 17:00 - 20:00


Részvételi díj: 32000 Ft/fő/tanfolyam


A horgoló tanfolyam helyszíne:

Helyszín: Szeged, Kockaház u. (pontos címet a regisztrációt követően küldünk)Ingyen is részt vehetek a horgoló tanfolyamon? 

 

IGEN!!!

Úgy gondolod a barátaid is szívesen meg tanulnának horgolni, akkor hozd el 5 barátod, ismerősöd, rokonod és hatodik résztvevőként ingyen jöhetsz el a tanfolyamra.

 

Jelentkezés menete:

Amennyiben úgy gondolod, hogy eljössz, feltétlen írd meg jelentkezési szándékod a timicsoda@gmail.com e-mail, hogy felvegyem veled a kapcsolatot. Add meg kérlek a neved, elérhetőséged és hogy melyik programot, időpontot választod.

Mivel a résztvevők létszáma korlátozott, ezért a regisztráció, a jelentkezés sorrendjében történik. A jelentkezésed akkor válik véglegessé, ha a meghirdetett program részvételi díjának felét, a válaszlevelemben megadott információk szerint elutalod. Az előleg díját abban az esetben fizetem vissza, ha a megfelelő létszámot nem éri el a jelentkezők száma és az nem kerül megrendezésre, vagy ha a részvételi szándékod lemondásra kerül e-mailben, legkésőbb a kezdés időpontja előtt 4 nappal.

A meghirdetett programok változtatási jogát fenntartom!

 

Gyere és alkoss velem!  Érdekel mikor lesz legközelebb horgoló suli?


Megnézem a horgolósuli eseménynaptárat

Ne maradj le semmiről!

Iratkozz fel hírlevelemre és zsebeld be a mesés ajándékaidat!