Ajándékozz élményt!


Horgolós workshop élményét adni ajándékutalvánnyal

Dönthetsz úgy is, hogy élmény ajándék utalvánnyal leped meg szeretteid!


Hiszen mindannyian egy jó meglepetéssel szeretnénk örömöt szerezni ünnepi alkalmakkor.

 

De mégis, mi a megfelelő ajándék?


Szerintem az attól függ, kinek adjuk. Olyan valakinek, aki teljes mértékben gondoskodik magáról, hasznos és úgyis mindig szüksége van rá ajándék kitalálásával, ne fáradjunk. Valószínűleg mindent, amit szeretne és tetszik neki már beszerezte magának. Ilyenkor nagyon könnyű melléfogni, ez senkinek sem jó.


A fiatalok kifejezetten örülnek annak, ha nem mi próbáljuk meg megfejteni a konkrét vágyaikat. Ilyenkor a pénz helyett választhatunk ajándékutalványt. Nem konkrétan forintot kapnak tőlünk, hanem szépen csomagolva, értéket adunk.
Fokozhatjuk az ajándékunk értékét azzal, ha azt olyan helyen lehet elkölteni, ahol úgy érzi magát majd, mint Gombóc Artúr az édesség boltban.

Nálam a tévedés kizárva, hiszen a megajándékozott maga választhat számos felejthetetlen élmény közül!

Ha szeretne, megtanulhat horgolni, akkor egy új dimenzióba léphet be a megszerzett tudásával. Anya-lánya programként, közös alkotós percekkel gazdagodhatnak a workshopjaimon. Annak, aki már tud horgolni, igazi meglepetést szerzünk az élményhorgolás workshoppal.


Hogyan találj ki ajándékot annak, akinek már mindene megvan és annak, akinek pontosan nem tudod a titkos vágyait?


Fontos, hogy akit megajándékozunk, tudja, mit érzünk iránta. Ideális esetben van hozzá kedvünk, kreativitásunk…, hogy valami kedves saját készítésű ajándékkal lepjük meg. Ha erre nincs módunk, akkor igazán jó, ha ajándékutalványt tudunk adni helyette.


A TiMicsoda ajándék utalvány tökéletes megoldás ajándékozási gondokra!

Amikor ajándékutalványt kapunk, akkor tudjuk, hogy figyelt ránk és tudja, mit szeretünk, törődik velünk.

Az utalvány beváltására egy év áll rendelkezésére a szerencsés megajándékozottnak. Írd meg üzenetben, mekkora összegről szóló ajándékutalványt kérsz és a válasz levelemben megkapod az összes információt arról, hogy hogyan kaphatod meg postán kinyomtatva, díszborítékban az ajándékutalványod.

 

Ajándékutalványt igényelek

Ne maradj le semmiről!

Iratkozz fel hírlevelemre és zsebeld be a mesés ajándékaidat!