Egy kis időre szünetelnek a horgoló tanfolyamok. Mi ennek az oka?


Aktuális

A pandémia miatti aktuális kormányrendeletnek megfelelően indultak eddig is és ezután is így kerülnek megrendezésre a kis csoportos horgoló tanfolyami órák. A korona vírussal kapcsolatos eddigi védelmi intézkedések nem korlátoztak abban, hogy az óvintézkedések maximális betartása mellett együtt, közösen alkothassunk és megrendezésre kerülhessenek a horgoló sulik, workshopok.

A jelen hatályos 104/2021-es Kormányrendelet értelmében viszont, 2021. március 8-tól április 7-ig személyes találkozást igénylő képzések nem tarthatók a felnőttképzésben. A képzéseket digitálisan, vagy távoktatás formájában kell megszervezni, illetve befejezni amennyiben erre mód van.

A TiMicsoda, mint felnőtt képző, az ideiglenes védelmi intézkedések maximális betartásával április 8-ig nem szervez horgoló tanfolyamokat és workshopokat. A meghirdetett események későbbi időpontokban fognak megrendezésre kerülni.


Milyen későbbi időpontok közül választhatok?


Online illetve távoktatásban nem tartok horgoló tanfolyamokat. Személyes jelenléttel és tanulási folyamattal érhető csak el az a magas színvonalú és minőségű oktatás, amit a TiMicsoda tanfolyamok, workshopok megrendezésével vállalok. Élmény alapú képzések ezek, amik online nem megvalósíthatóak meg. A személyes kapcsolat az alapja a könnyed, játékos, pozitív megerősítésekkel előre vivő horgolási tudás megszerzésének. 


Maga a horgolás egy élmény és a profi horgolóvá válás is egy kalandokkal teli élmény lesz, ha velem tanulsz meg horgolni. Találkozunk a korlátozások megszűnése után.


Kövesd az eseményeket itt:


Megnézem

Ne maradj le semmiről!

Iratkozz fel hírlevelemre és zsebeld be a mesés ajándékaidat!