Horgoló tanfolyam szerda délután


Három alkalmas a horgoló suli Szegeden

Szerda délutánonként tanuljunk együtt horgolni!

 

Mit szólnál hozzá, ha csupán három tanfolyami alkalom alatt, meg tanulnál horgolni? Bárki könnyedén elsajátíthatja ennyi idő alatt is a horgolás rejtelmeit. Lepd meg magad ezzel a lehetőséggel. Megérdemled!

 

Háromszor gyere el és megtanítom a horgolás alapjait neked. Készülök sok-sok színes fonallal, különböző horgolótűkkel, választható mintákkal, tanfolyami munkafüzettel, frissítővel, nasival..., de főleg mosollyal és bátorítással.

 

A horgolás nem olyan nagy ördöngösség, bárki egy kis odafigyeléssel megtanulhatja.

 

A foglalkozások hosszát 3 órásra tervezem, de ez nincs kőbe vésve... Minimum 3 résztvevő esetén indul az élményhorgolás és maximum 6 főt vállalok egyszerre, ami alkalmanként egy-egy koraesti  kikapcsolódást jelent.

 

Az alkotáshoz szükséges eszközöket és alapanyagokat én adom. A tanfolyami mintáim közül, amelyiket kiválasztod, azt a helyszínen kinyomtatva kézhez kapod és elküldöm PDF-ben is azt. Egy 14 oldalas munkafüzetet használunk, hogy később bármikor otthon is fel tudd eleveníteni a tanfolyamon tanultakat.

A foglalkozások alatti frissítőt, harapnivalót és az Általános Forgalmi Adót is tartalmazza a részvételi díj.

 

Időpont:

  1. alkalom: - 2018. június 6. - szerda - 17h-20h
  2. alkalom: - 2018. június 13. - szerda - 17h-20h
  3. alkalom: - 2018. június 20. - szerda - 17h-20h

Helyszín:

Szeged, Arany János u. 7.

Részvételi díj:

A 3 alkalomból álló, kezdőknek szóló horgolás tanfolyam 24.000 Ft/tanfolyam.


Mikor lesz legközelebb lehetőségem nekem is részt venni horgoló tanfolyamon?


Érdeklődöm - Üzenetet küldök


Jelentkezés: 

E-mailben az info@timicsoda.hu e-mail címre küldött levélben, vagy kattints a KAPCSOLAT fülre, hogy felvegyem veled a kapcsolatot. Add meg kérlek a neved, elérhetőséged és hogy melyik időpontot választod.

Mivel a résztvevők létszáma korlátozott, ezért a regisztráció, a jelentkezés sorrendjében történik. A regisztrációd akkor válik véglegessé, ha a horgoló tanfolyam részvételi díjának felét, a válaszlevelemben megadott információk szerint elutalod. Az előleg díját abban az esetben fizetem vissza, ha a megfelelő létszámot nem éri el a jelentkezők száma és a horgoló tanfolyam nem kerül megrendezésre, vagy ha a részvételi szándékod lemondásra kerül e-mailben, legkésőbb a horgoló tanfolyam időpontja előtt 4 nappal.

Ne maradj le semmiről!

Iratkozz fel hírlevelemre és zsebeld be a mesés ajándékaidat!