Egy minta, két különböző megjelenés


Variációk horgoláshoz

Az interneten tengernyi horgolási mintát lehet találni. Sajnos ezek nagy része hibás, e miatt pedig nem lesz meg a várva várt horgolós sikerélményed. Beleölsz egy csomó pénzt a fonalba, órák mennek el a minta keresgéléssel. Mikor kiválasztasz egyet, azt ígérik neked, hogy nagyon könnyedén, pont ugyanolyanra mint ahogy az a képen is látható, meg fogod tudni horgolni... És te küszködsz, elakadsz, bosszankodsz, csalódsz önmagadban, mert egyszerűen nem jön össze.

A horgoló suliban megtanuljuk kiszúrni a horgolási diagramok hibáit. Kis idő után diagram szakértővé válunk, így nem kell csalódásként megélni a horgolást!

 

Adri is így lett profi horgolási diagram szakértő. A neten találta ennek a mandalának a mintáját. Megvizsgálta, hogy jó-e benne a matek. Ha elkezdi meghorgolni, tényleg olyan lesz-e az ő munkája is mint, ahogy az a mintaképen is látható volt? 

Nézd, milyen különböző két mandalát készített el ugyanabból a mintából! Látod, a megfelelő minta és fonal választás eredményezi igazán azt a hangulatot amire vágyunk.

 

Te is meg tanulhatsz horgolni (ha még nem tudsz) és utána rögtön indulhat az alkotás. Jelentkezz horgoló tanfolyamra! Szabad időpontokat itt találsz:


Megnézem

Ne maradj le semmiről!

Iratkozz fel hírlevelemre és zsebeld be a mesés ajándékaidat!