Gyere és tanulj meg horgolni, hogy a hideg napok alkotással telhessenek!


Kérd karácsonyra vagy add ajándékutalvánnyal

A téli bekuckózás alatt meg tanulnál horgolni?

Akkor itt az idő!

 

Neked készülök: sok-sok színes fonallal, különböző alapanyagú horgolótűkkel, választható horgolási mintákkal, tanfolyami munkafüzettel, frissítővel, nasival..., de főleg mosollyal és bátorítással. 

A foglalkozások hosszát 3 órásra tervezem, de ez nincs kőbe vésve... Minimum 3 résztvevő esetén indul az élményhorgolás és maximum 6 főt vállalok egyszerre, ami alkalmanként egy-egy kora esti kikapcsolódást jelent.

Az alkotáshoz szükséges eszközöket és alapanyagokat én adom. A tanfolyami mintáim közül, amelyiket kiválasztod, azt a helyszínen kinyomtatva kézhez kapod és elküldöm PDF-ben is azt. Egy 14 oldalas munkafüzetet használunk, hogy a későbbiekben bármikor, bárhol fel tudd eleveníteni a tanfolyamon tanultakat. Úgy gondolod a barátaid is szívesen meg tanulnának horgolni és te szeretnél ingyen eljönni? Akkor szervezd meg a saját horgoló csoportodat! Hozd el 5 barátod, ismerősöd, rokonod és hatodik résztvevőként ingyen jöhetsz el a tanfolyamra.

 

Időpontok:

1. alkalom: - 2020. január 8. - szerda - 17h-20h
2. alkalom: - 2020. január 15. - szerda - 17h-20h
3. alkalom: - 2020. január 22. - szerda - 17h-20h

Helyszín:


Szeged, Fülemüle u. 30.

Részvételi díj:


A 3 alkalomból álló, kezdőknek szóló horgolás tanfolyam 32.000 Ft/tanfolyam.


Érdekel mikor és hol lesz legközelebb horgoló tanfolyam?


Megnézem


Jelentkezés menete:

Amennyiben úgy gondolod, hogy eljössz, akkor feltétlen írd meg jelentkezési szándékod az info@timicsoda.hu e-mail címre vagy kattints a KAPCSOLAT fülre, hogy felvegyem veled a kapcsolatot. Add meg kérlek a neved, elérhetőséged és hogy melyik programot, időpontot választod.

Mivel a résztvevők létszáma korlátozott, ezért a regisztráció, a jelentkezés sorrendjében történik. A jelentkezésed akkor válik véglegessé, ha a meghirdetett program részvételi díjának felét, a válaszlevelemben megadott információk szerint elutalod. Az előleg díját abban az esetben fizetem vissza, ha a megfelelő létszámot nem éri el a jelentkezők száma és az nem kerül megrendezésre, vagy ha a részvételi szándékod lemondásra kerül e-mailben, legkésőbb a kezdés időpontja előtt 4 nappal.

A meghirdetett programok változtatási jogát fenntartom!

Ne maradj le semmiről!

Iratkozz fel hírlevelemre és zsebeld be a mesés ajándékaidat!