Tanulj meg könnyedén horgolni Szegeden


Szombatonként, három alkalommal gyere el és megtanulsz horgolni

Csupán három alkalom alatt megtanulsz horgolni velem!

 

Hétköznap dolgozol, rohansz mindig, semmire nincs időd? Akkor hétvégeken itt az idő kicsit kikapcsolni!

Remek programnak ígérkezik egy kis élményhorgolás Neked. Le ne maradj róla!

Három alkalommal szombat délelőttönként, gyere el és megtanítom a horgolás alapjait neked. Készülök sok-sok színes fonallal, különböző horgolótűkkel, választható mintákkal, tanfolyami munkafüzettel frissítővel, nasival..., de főleg mosollyal és bátorítással.

A foglalkozások hosszát 3 órásra tervezem, de ez nincs kőbe vésve... Minimum 3 résztvevő esetén indul az élményhorgolás és maximum 6 főt vállalok egyszerre, ezzel biztosítva a színvonalas oktatást.

Az alkotáshoz szükséges eszközöket és alapanyagokat én adom. A tanfolyami mintáim közül, amelyiket kiválasztod, azt a helyszínen kinyomtatva kézhez kapod és elküldöm PDF-ben is azt. Egy 14 oldalas munkafüzetet is használunk, hogy később bármikor otthon is fel tudd eleveníteni a tanfolyamon tanultakat.

A műhelymunkát frissítőkkel, harapnivalókkal tesszük még kellemesebbé.

Szervezd meg a saját horgoló csoportodat! Hozd el 5 barátod, ismerősöd, rokonod és hatodik résztvevőként ingyen jöhetsz el a tanfolyamra.

Időpontok:

2018. jún. 9. - szombaton - 9h-12h-ig

2018. jún. 16. - szombaton - 9h-12h-ig

2018. jún. 23. - szombaton - 9h-12h-ig

 

Helyszín:

Szeged, Arany János u. 7.

Részvételi díj:

A 3 alkalomból álló, kezdőknek szóló horgolás tanfolyam 24.000 Ft/tanfolyam.


Érdekel mikor és hol lesz legközelebb horgoló tanfolyam?


Megnézem

Jelentkezés:

E-mailben az info@timicsoda.hu e-mail címre küldött levélben, vagy kattints a KAPCSOLAT fülre, hogy felvegyem veled a kapcsolatot. Add meg kérlek a neved, elérhetőséged és hogy melyik időpontot választod.

Mivel a résztvevők létszáma korlátozott, ezért a regisztráció, a jelentkezés sorrendjében történik. A regisztrációd akkor válik véglegessé, ha a horgoló tanfolyam részvételi díjának felét, a válaszlevelemben megadott információk szerint elutalod. Az előleg díját abban az esetben fizetem vissza, ha a megfelelő létszámot nem éri el a jelentkezők száma és a horgoló tanfolyam nem kerül megrendezésre, vagy ha a részvételi szándékod lemondásra kerül e-mailben, legkésőbb a horgoló tanfolyam időpontja előtt 4 nappal.

 

Ne maradj le semmiről!

Iratkozz fel hírlevelemre és zsebeld be a mesés ajándékaidat!