Jó érzés kimondani, hogy van hobbim - és nem is akármilyen!


Horgoló tanfolyam utáni legszebb szavak

 

Mi a legbulisabb a horgoló tanfolyamokban?

 

Mikor kicsit elfáradok, hitehagyottá válok, és úgy érzem elhagyott a kreativitásom, ilyenkor nem kell mást tennem csak emlékeztetni magam mi a legjobb a munkámban. A horgoló tanfolyamokban az a legbulisabb szerintem, hogy csodálatos emberekkel ismerkedhetek meg.

Hálás vagyok mindazért a sok inspirációért, amit tőlük kapok. Mindig tanulok valami újat, hogy a számukra legtökéletesebb módon adhassam át a tudásom. Felfedezek bennük olyan emberi értékeket, amiktől a szívem felmelegszik, a szám sarkában a mosoly megmarad. Én így élem meg a munkám.

Az egyik horgoló suli után kaptam egy levelet, ami megerősített abban, hogy a kis horgoló tanoncok is így élik meg ezt a kalandot.

Olvass bele Farkas Adrienn levelébe, amely még decemberben érkezett tőle, nem sokkal a tanfolyam után.  

 

"Kedves Timi!

Sokkal "gazdagabb" NŐ lettem azáltal, hogy megtanultam Tőled horgolni. Ezúton is szeretném még egyszer megköszönni Neked és a Jóistennek is, hogy épp akkor ott a Dóm téren találkoztunk. Senki sem bízott bennem Rajtad kívül - bevallom még én sem. Annyira távol állt tőlem a kézimunka, mint Makó Jeruzsálemtől. Igazi "sikersztori" az enyém. 

Jelenleg túlvagyok három darab sál meghorgolásán, ebből a lányomé fél kg fonalat "megevett". Nem tudom megszámolni hány db virág poháralátétet készítettem, többféle színből és fonálból gyártottam ezeket. Ma reggel egy nagyobb méretűt próbáltam, ezt még fejlesztenem kell, de kis csalással meglett ez is, csak a hozzáértő szem veszi észre a szemek kuszaságát (ez marad munkadarab)

Félbevagyok egy hópehellyel, ezt még keményítenem is kell - a lányomnak készül. Sima láncszemes, de sokat kell számolni hozzá.

A borospohár tartókhoz ma vagy holnap veszem meg a poharakat és a fonalat, húgom két egyetemista fiának készítem majd el. Tetszik a gumis ötlet, azzal tervezem elkészíteni.

Nagyon jó érzés szeretettel horgolni, és ezt a pozitív energiát biztosan bele is horgolom a munkáimba. Lányom barátnői is kaptak már virágokat, lányomnak a sminkasztalát és a munkahelyi íróasztalát díszíti. A barátnőjétől fényképet is kaptam, nála az éjjeli szekrényen a karácsonyi gyertya alá került. Lányom az instagramon is megosztott #bestmom hastag-gel, amikor horgolok. 

Egy személynek még nem horgoltam, vagyis magamnak. De már a tervem megvan, szép vállkendőt készítek majd el…”

„Őszintén remélem, hogy találkozunk 2019-ben élményhorgoláson. 

Jó érzés kimondani, hogy van hobbim - és nem is akármilyen! - és ezt NEKED köszönhetem.

Puszi és ölelés: Adri”

 

Záró gondolatként csak egy szó jut eszembe:

harmónia

 

Nézd meg mikor lesz legközelebb horgoló tanfolyam:


Megnézem

 

Ne maradj le semmiről!

Iratkozz fel hírlevelemre és zsebeld be a mesés ajándékaidat!