Crossbody táska haladó horgoló workshop


Horgoló workshop haladó horgolóknak

A táska és a cipő olyan holmik, amiből egy nőnek sosem elég. Egyedi táskára szerintem minden nő vágyik.

Május 28-án, szombaton délelőtt 9 - 12 óráig haladó horgolók részére szóló táska élményhorgolásra invitállak.


A tematika ugyanaz, mint eddig: új ismeretek, tapasztalati tudás, hogy neked ne kelljen annyit visszabontanod és sikerüljön első nekifutásra a tökéletes darabot meghorgolni. A célunk fejlődni, mindezt jó hangulatban, könnyedén.

A táskakészítés csínját-bínját meg tanuljuk. Változtatunk a horgolási technikánkon egy picit, hogy szép, igényes legyen az elkészült munkánk


Kivesézzük a cipzárak, csatok, táskafülek, gombok, patentek, fityegők, táskabetétek és táskadekorációk témáit. Lehetőséged lesz azokat a fonalfajtákat, amik kifejezetten táska horgoláshoz lettek kifejlesztve kipróbálni. Megtapasztalhatod melyik fonal az, amelyik rögtön a kedvenceddé válik és melyik lesz a "hú ez nem az én stílusom" fonal. Lesz nálam még horgolható cipzár és táska alap, amikkel közelebbről is megismerkedünk. 

Horgolótűt, táska dekorációs anyagokat, jegyzetet és sok-sok táska horgolásmintát kapsz. Nem kell semmit hoznod magaddal, mindened meg lesz, ami a tanuláshoz szükséges.

Annyi mindenről fogunk tanulni, hogy ebben a három órában jól el is fáradunk, de ne számíts arra, hogy egy szuper táskát is meg fogsz tudni horgolni ez idő alatt. Haza a tudást, horgolt táskaminta darabkákat, terveket, mosolyt viszel. Nem egy kiképzőtáborba jössz, nem is kell erőn felül teljesíteni. A fontos az Te vagy, a tempód, az igényeid, amire Én kiemelten figyelek a közös horgolásunk alatt. 


Mottóm: Élvezzük a horgolást, használjuk a tudásunkat, tanuljunk, fejlődjünk!


Időpont:
2022. május 28. - szombat- 9:00-12:00 óráig

Helyszín:
Szeged, Kockaház utca (a pontos címet a jelentkezésed után küldöm).

Kedvezményes ár: 12.500 Ft azoknak, akik a TiMicsoda horgoló suliban tanultak meg horgolni.

Teljes ár: 14.000 Ft azoknak, akik önállóan, egyedül tudnak már horgolni

 

Jelentkezés menete:

Amennyiben úgy gondolod, hogy eljössz, feltétlen írd meg jelentkezési szándékod a timicsoda@gmail.com e-mail címre, hogy felvegyem veled a kapcsolatot. Add meg kérlek a neved, elérhetőséged és hogy melyik programot, időpontot választod.

Mivel a résztvevők létszáma korlátozott, ezért a regisztráció, a jelentkezés sorrendjében történik. A jelentkezésed akkor válik véglegessé, ha a meghirdetett program részvételi díjának felét, a válaszlevelemben megadott információk szerint elutalod. Az előleg díját abban az esetben fizetem vissza, ha a megfelelő létszámot nem éri el a jelentkezők száma és az nem kerül megrendezésre, vagy ha a részvételi szándékod lemondásra kerül e-mailben, legkésőbb a kezdés időpontja előtt 4 nappal.

A meghirdetett programok változtatási jogát fenntartom!


Horgolni menő! Nézd, milyen aktuális időpontok közül választhatsz:


MEGNÉZEM MILYEN WORKSHOPOK LESZNEK


Ne maradj le semmiről!

Iratkozz fel hírlevelemre és zsebeld be a mesés ajándékaidat!