BETELT! Ékszerkészítő élményhorgolás workshop haladóknak


Minden szabad hely elkelt!

Viselj olyan ékszert, ami csak neked van, amit te magad horgoltál!


Készítsd el a számodra tökéletes darabot. A ruhádhoz, stílusodhoz leginkább illőt. Itt kipróbálhatod milyen horgolni a speciálisan ékszer készítéshez kifejlesztett fonalakkal. Megtalálhatod, az új kedvenc fonalfajtád vagy éppenséggel belekóstolhatsz a „na én ezzel a fonallal soha nem fogok dolgozni” érzésbe. Formázási tudástárunkat gyarapítjuk és így tanuljuk meg az ékszerkészítés csínját-bínját.

Fontos itt az ÉNélmény, hogy a közös horgolás által önmagunkkal és alkotótársainkkal egy minőségibb életet, kapcsolatot tudjunk teremteni.

Nem fogsz hazamenni egy csodás ékszer-kollekcióval, mert nem ez a cél. Ehelyett, a lényeges tudnivalókat sajátítod el. Horgolni majd ráérősen a saját tempódban otthon meghorgolod, az itt megszerzett tudásodat kamatoztatva.


Az élményhorgoláson a fonalat és a jegyzetet a horgolási mintákkal együtt tőlem kapod. Nem kell semmit hoznod magaddal, mindened meg lesz, ami a közös munkához szükséges. Ha van kedvenc horgolótűd, akkor azt nyugodtan hozd el, de itt többféle alapanyagú horgolótűket is lesz alkalmad kipróbálni.

Az kiegészítő kellékek, anyagok segítségével stílusodhoz alakíthatod a legegyszerűbb formák alkotta nyakláncokat. Ha érzékeny vagy a fémekre, akkor is tudsz magadnak karkötőt, gyűrűt horgolni természetes fonalak és allergén mentes kellékek segítségével. Praktikákkal gazdagodsz, hogy valóban tökéleteset tudj alkotni.


Mindezt a saját ritmusodban, a te igényeidhez igazodva, mert itt te vagy a főszereplő.


Időpont:
2022. április 29. - péntek- 17:00-20:00 óráig

Helyszín:
Szeged, Kockaház utca (a pontos címet a jelentkezésed után küldöm).

Kedvezményes ár: 10.500 Ft azoknak, akik a TiMicsoda horgoló suliban tanultak meg horgolni.

Teljes ár: 12.000 Ft azoknak, akik önállóan, egyedül tudnak már horgolni

 

Jelentkezés menete:

Amennyiben úgy gondolod, hogy eljössz, feltétlen írd meg jelentkezési szándékod a timicsoda@gmail.com e-mail címre, hogy felvegyem veled a kapcsolatot. Add meg kérlek a neved, elérhetőséged és hogy melyik programot, időpontot választod.

Mivel a résztvevők létszáma korlátozott, ezért a regisztráció, a jelentkezés sorrendjében történik. A jelentkezésed akkor válik véglegessé, ha a meghirdetett program részvételi díjának felét, a válaszlevelemben megadott információk szerint elutalod. Az előleg díját abban az esetben fizetem vissza, ha a megfelelő létszámot nem éri el a jelentkezők száma és az nem kerül megrendezésre, vagy ha a részvételi szándékod lemondásra kerül e-mailben, legkésőbb a kezdés időpontja előtt 4 nappal.

A meghirdetett programok változtatási jogát fenntartom!


Horgolni menő! Nézd, milyen aktuális időpontok közül választhatsz:


MEGNÉZEM MILYEN WORKSHOPOK LESZNEK


Ne maradj le semmiről!

Iratkozz fel hírlevelemre és zsebeld be a mesés ajándékaidat!