Februárban, szombat délelőttönként horgoló suli


Három alkalmas kezdő horgoló tanfolyam

Sapka,sál, kesztyű? Készítsd el magad!

 

Ha ehhez még meg kell tanulnod horgolni, akkor három egymást követő szombaton 9-12-ig várlak szeretettel, gyere el és megtanítom a horgolás alapjait neked. Készülök sok-sok színes fonallal, minden fajtájú horgolótűvel, választható mintákkal, tanfolyami munkafüzettel frissítővel, nasival..., de főleg mosollyal és bátorítással.
A horgolás nem olyan nagy ördöngösség, bárki egy kis odafigyeléssel megtanulhatja ezeken a délelőttökön.

Az alkotáshoz szükséges eszközöket és alapanyagokat én adom. A tanfolyami mintáim közül amelyiket kiválasztod, azt a helyszínen kinyomtatva kézhez kapod és elküldöm pdf-ben is azt. Egy 14 oldalas munkafüzetet is használunk, hogy később bármikor otthon is fel tudd eleveníteni a tanfolyamon tanultakat.

Időpont:
2017. február 10. szombat 9-12 óráig
2017. február 17. szombat 9-12 óráig
2017. február 24. szombat 9-12 óráig

Helyszín:
Szeged, Arany János u. 7.

Részvételi díj:
A 3 alkalomból álló, kezdőknek szóló horgoló tanfolyam 24.000 Ft/tanfolyam.


Erről lemaradtál, sebaj! Ezek a tanfolyamok indulnak legközelebb, válaszd ki, melyikre jössz el!


Megnézem


Jelentkezés és további tudnivalók itt:

E-mailben az info@timicsoda.hu e-mail címre küldött levélben, vagy kattints a KAPCSOLAT fülre, hogy felvegyem veled a kapcsolatot. Add meg kérlek a neved, elérhetőséged és hogy melyik időpontot választod.

Mivel a résztvevők létszáma korlátozott, ezért a regisztráció, a jelentkezés sorrendjében történik. A regisztrációd akkor válik véglegessé, ha a horgoló tanfolyam részvételi díjának felét, a válaszlevelemben megadott információk szerint elutalod. Az előleg díját abban az esetben fizetem vissza, ha a megfelelő létszámot nem éri el a jelentkezők száma és a horgoló tanfolyam nem kerül megrendezésre, vagy ha a részvételi szándékod lemondásra kerül e-mailben, legkésőbb a horgoló tanfolyam időpontja előtt 4 nappal.

Ne maradj le semmiről!

Iratkozz fel hírlevelemre és zsebeld be a mesés ajándékaidat!