Évkezdő horgoló tanfolyam Szegeden


Horgoló suli

Kezd az évet azzal, hogy valami újat tanulsz!Mit szólnál hozzá, ha csupán három egymást követő szerdai napon, délután eljönnél hozzám és meg tanulnál horgolni? Bárki könnyedén elsajátíthatja ennyi idő alatt is a horgolás rejtelmeit.


Lepd meg magad ezzel a lehetőséggel, vagy kérd ajándékba!Készülök sok-sok színes fonallal, különböző horgolótűkkel, választható mintákkal, tanfolyami munkafüzettel, frissítővel, nasival..., de főleg mosollyal és bátorítással. 
A horgolás nem olyan nagy ördöngösség, bárki egy kis odafigyeléssel megtanulhatja. 

A foglalkozások hosszát 3 órásra tervezem, de ez nincs kőbe vésve... Az alkotáshoz szükséges eszközöket és alapanyagokat én adom. A tanfolyami mintáim közül, amelyiket kiválasztod, azt a helyszínen kinyomtatva kézhez kapod és elküldöm PDF-ben is azt. Egy 14 oldalas munkafüzetet fogunk használni, hogy később bármikor otthon is fel tudd eleveníteni a tanfolyamon tanultakat. 
A foglalkozásokat frissítővel és harapnivalóval igyekszem még élvezetessé tenni.


Úgy gondolod a barátaid is szívesen meg tanulnának horgolni? 


Szervezd meg a saját horgoló csoportodat! Hozd el 5 barátod, ismerősöd, rokonod és hatodik résztvevőként ingyen jöhetsz el a tanfolyamra.

Időpont:
1. alkalom: - 2019. január 16. - szerda - 17h-20h
2. alkalom: - 2019. január 23. - szerda - 17h-20h
3. alkalom: - 2019. január 30. - szerda - 17h-20h

Helyszín:
Szeged, Arany János u. 7.

Részvételi díj:
A 3 alkalomból álló, kezdőknek szóló horgolás tanfolyam 24.000 Ft/tanfolyam.


Szeretnél te is megtanulni horgolni? Nézd meg, mikor indulnak horgoló tanfolyamok kezdőknek és válassz közülük!


Megnézem


Jelentkezés:

E-mailben az info@timicsoda.hu e-mail címre küldött levélben, vagy kattints a KAPCSOLAT fülre, hogy felvegyem veled a kapcsolatot. Add meg kérlek a neved, elérhetőséged és hogy melyik időpontot választod.

Mivel a résztvevők létszáma korlátozott, ezért a regisztráció, a jelentkezés sorrendjében történik. A regisztrációd akkor válik véglegessé, ha a horgoló tanfolyam részvételi díjának felét, a válaszlevelemben megadott információk szerint elutalod. Az előleg díját abban az esetben fizetem vissza, ha a megfelelő létszámot nem éri el a jelentkezők száma és a horgoló tanfolyam nem kerül megrendezésre, vagy ha a részvételi szándékod lemondásra kerül e-mailben, legkésőbb a horgoló tanfolyam időpontja előtt 4 nappal.

 

Ne maradj le semmiről!

Iratkozz fel hírlevelemre és zsebeld be a mesés ajándékaidat!