Ékszer készítő kreatív workshop Szegeden


ÉNidő-zünk, itt rólad szól minden!

Kapcsolj ki szabad alkotással, kreativitással, szuper társasággal!

 

Kreatív, alkotós délutánra hívlak. Hogy pontosan mi lesz?


ÉNidő-zünk, amikor rólad szól minden!

Megérkezel, iszunk egy teát, szörpöt. Kiválasztod a dekor filcek közül, hogy Te melyik színekből készíted el magadnak a nyakláncod és a hozzá illő karkötőd. Inspirációnak lesz már előre elkészített mintadarabom. Nem feltétel a kézügyesség, de tűvel és cérnával dolgozunk. Segítek!

Neked nem kell semmit hoznod, mindent tőlem kapsz, ami a közös alkotáshoz szükséges. Fogunk varrni, vágni, dekor filcet, gyöngyöket… használunk.

A TiMicsodával akkor is jut neked az alkotás öröméből, ha eddig kétbalkezesnek, vagy alkalmatlannak hitted magad bármilyen kézimunkázáshoz. A sikerélmény garantált. Anya-lánya programnak kitűnő lehetőség ez.

Mikor lesz?
2019. október 11-én, pénteken 18-20 óráig

Hol lesz?
Szeged, Arany János u. 7.

Mennyibe kerül?
3.900 Ft/fő, ha ketten jöttök 6.000 Ft/2 fő a részvételi díj, előleg 2.000 Ft.

 

Hozd el 5 barátod, ismerősöd, rokonod és hatodik résztvevőként INGYEN jöhetsz el a workshopra.

 

Jelentkezni: info@timicsoda.hu -ra küldött levélben tudsz. 

Amennyiben úgy gondolod, hogy eljössz, akkor feltétlen írd meg jelentkezési szándékod az info@timicsoda.hu e-mail címre vagy a KAPCSOLAT fülre kattintva, hogy felvegyem veled a kapcsolatot. Add meg kérlek a neved, elérhetőséged és hogy melyik programot választod. Mivel a résztvevők létszáma korlátozott, ezért a regisztráció, a jelentkezés sorrendjében történik. A regisztrációd akkor válik véglegessé, ha a workshop részvételi díjának felét, a válaszlevelemben megadott információk szerint elutalod. Az előleg díját abban az esetben fizetem vissza, ha a megfelelő létszámot nem éri el a jelentkezők száma és a workshop nem kerül megrendezésre, vagy ha a részvételi szándékod lemondásra kerül e-mailben, legkésőbb a workshop időpontja előtt 4 nappal.

 

A kínálatot folyamatosan bővítem, ezért talán érdemes lesz máskor is benyitnod hozzám. Ha bármi kérésed, kérdésed lenne, kérlek, fordulj hozzám bizalommal.

 

Érdekel mikor és hol lesz legközelebb aladó horgolós workshop?


Megnézem milyen workshopok lesznek

Ne maradj le semmiről!

Iratkozz fel hírlevelemre és zsebeld be a mesés ajándékaidat!