Egy hét alatt megtanulhatsz horgolni


Benne vagy?

Teljesen kezdők részére induló horgoló tanfolyam!

 

Nincs szükség semmilyen előképzettségre, szuper képességekre..., mert a horgolást bárki egy kis odafigyeléssel könnyedén elsajátíthatja.

Mindössze egy hét alatt megtanulsz horgolni ezen a horgoló tanfolyamon. Intenzív ez a horgoló suli, mert hétfőn kezdünk és minden második nap találkozunk, így pénteken már egyedül fogsz horgolni. A foglalkozások hossza három óra, de ez nincs kőbe vésve... Minimum 3 résztvevő esetén indul az élményhorgolás és maximum 6 főt vállalok egyszerre, ami alkalmanként egy-egy kora esti kikapcsolódást jelent.

Készülök sok-sok színes fonallal, különböző horgolótűkkel, választható mintákkal, tanfolyami munkafüzettel, frissítővel, nasival..., de főleg mosollyal és bátorítással. 

Az alkotáshoz szükséges eszközöket és alapanyagokat én adom. A tanfolyami mintáim közül, amelyiket kiválasztod, azt a helyszínen kinyomtatva kézhez kapod és elküldöm PDF-ben is azt. Egy 14 oldalas munkafüzetet használunk, hogy később bármikor otthon is fel tudd eleveníteni a tanfolyamon tanultakat. Úgy gondolod a barátaid is szívesen meg tanulnának horgolni? 

 

Szervezd meg a saját horgoló csoportodat! Hozd el öt barátod, ismerősöd, rokonod és hatodik résztvevőként ingyen jöhetsz el a horgoló suliba. 

De még ajándékba is adhatod!

 

Időpont:

  1. 1. alkalom: - 2019. május 6. - hétfő - 17h-20h
  2. 2. alkalom: - 2019. május 8. - szerda - 17h-20h
  3. 3. alkalom: - 2019. május 10. - péntek - 17h-20h

Helyszín:

Szeged, Arany János u. 7.

Részvételi díj:

A 3 alkalomból álló, kezdőknek szóló horgolás tanfolyam 24.000 Ft/tanfolyam.


Érdekel mikor és hol lesz legközelebb horgoló tanfolyam?


Megnézem


Jelentkezés menete:

Amennyiben úgy gondolod, hogy eljössz, akkor feltétlen írd meg jelentkezési szándékod az info@timicsoda.hu e-mail címre vagy kattints a KAPCSOLAT fülre, hogy felvegyem veled a kapcsolatot. Add meg kérlek a neved, elérhetőséged és hogy melyik időpontot választod.

Mivel a résztvevők létszáma korlátozott, ezért a regisztráció, a jelentkezés sorrendjében történik. A regisztrációd akkor válik véglegessé, ha a horgoló tanfolyam részvételi díjának felét, a válaszlevelemben megadott információk szerint elutalod. Az előleg díját abban az esetben fizetem vissza, ha a megfelelő létszámot nem éri el a jelentkezők száma és a horgoló tanfolyam nem kerül megrendezésre, vagy ha a részvételi szándékod lemondásra kerül e-mailben, legkésőbb a horgoló tanfolyam időpontja előtt 4 nappal.

A meghirdetett programok változtatási jogát fenntartom!

Ne maradj le semmiről!

Iratkozz fel hírlevelemre és zsebeld be a mesés ajándékaidat!