Amigurumi mackó haladó élmény horgolós workshop


haladó amigurumi horgolás

Amigurumi élményhorgolás workshopra várok mindenkit, aki már tud horgolni.Élvezzük a horgolást, használjuk a meglévő tudásunkat és új dolgokat tanuljunk. Pontosan ez vár rád az amigurumi mackó, azaz a horgolt figurák készítése élményhorgoláson. Mit fogunk csinálni az élményhorgoláson?Megtanuljuk az amigurumi figurák készítésének alapjait , fogyasztás, szaporítás, formázás, kitömés, szemek... az alapok. Utána rátérünk a haladó részre, láthatatlan fogyasztás, láthatatlan színváltás, élettel teli arc és a mintákról mindent, hogy soha ne akadj el! 

Pontosan tudni fogod majd, hogy mitől lesz igényes az amigurumi horgolásod. Erről a tudásról még munkafüzetet is kapsz tőlem. Találsz benne egy ajándék amigurumi panda maci mintaleírást, hogy otthon majd egy újabb figura készülhessen.

A kíváncsiságodon és a jókedveden kívül semmit nem kell hoznod magaddal. Lesz nálam minden alapanyag és eszköz az alkotáshoz. Nem kiképző táborba jössz, hanem kikapcsolódni, ÉNidőzni, fejlődni, és leginkább azért, hogy jól érezzük magunkat! Ezért sem elvárás, hogy a maci teljes egészében elkészüljön, hiszen ez ennél több időt igényel.Időpont:


2020. Augusztus 8. - szombat - 9:00-12:00 óráigHelyszín:


Szeged, Fülemüle u. 30.


Kedvezményes ár: 10.500 Ft azoknak, akik a TiMicsoda horgoló suliban tanultak meg horgolni.


Teljes ár: 12.000 Ft azoknak, akik önállóan, egyedül tudnak már horgolni.


Érdeklődöm - Üzenetet küldök 


Jelentkezés menete:


Amennyiben úgy gondolod, hogy eljössz, feltétlen írd meg jelentkezési szándékod a timicsoda@gmail.com e-mail címre. Add meg kérlek a neved, elérhetőséged és hogy melyik programot, időpontot választod.
Mivel a résztvevők létszáma korlátozott, ezért a regisztráció, a jelentkezés sorrendjében történik. A jelentkezésed akkor válik véglegessé, ha a meghirdetett program részvételi díjának felét, a válaszlevelemben megadott információk szerint elutalod. Az előleg díját abban az esetben fizetem vissza, ha a megfelelő létszámot nem éri el a jelentkezők száma és az nem kerül megrendezésre, vagy ha a részvételi szándékod lemondásra kerül e-mailben, legkésőbb a kezdés időpontja előtt 4 nappal.


A meghirdetett programok változtatási jogát fenntartom!

Ne maradj le semmiről!

Iratkozz fel hírlevelemre és zsebeld be a mesés ajándékaidat!