Betelt - Amigurumi haladó horgoló workshop


Minden hely elkelt

Amigurumi állatkák élményhorgolásra várok mindenkit, aki már tud horgolni. Élvezzük a horgolást, használjuk a meglévő tudásunkat és új dolgokat tanuljunk. Ez vár rád az amigurumi mackó, azaz a horgolt figurák készítése élményhorgoláson.Mit fogunk csinálni?

Megtanuljuk az amigurumi figurák készítésének alapjait , fogyasztás, szaporítás, formázás, kitömés, szemek... az alapok. Utána rátérünk a haladó részre, láthatatlan fogyasztás, láthatatlan színváltás, élettel teli arc és a mintákról mindent, hogy soha ne akadj el! 


Pontosan tudni fogod majd, hogy mitől lesz igényes az amigurumi horgolásod. Erről a tudásról még munkafüzetet is kapsz tőlem. Találsz benne egy ajándék amigurumi panda maci mintaleírást, hogy otthon majd egy újabb figura készülhessen.


A kíváncsiságodon és a jókedveden kívül semmit nem kell hoznod magaddal. Lesz nálam minden alapanyag és eszköz az alkotáshoz. Nem kiképző táborba jössz, hanem kikapcsolódni, ÉNidőzni, fejlődni, és leginkább azért, hogy jól érezzük magunkat! Ezért sem elvárás, hogy a maci teljes egészében elkészüljön, hiszen ez ennél több időt igényel.


Időpont: 

2023.szeptember 30. - szombat - 14:00 -17:00 óráig


Helyszín:

Szeged - a pontos címet megküldöm a jelentkezésed után.


Kedvezményes ár: 14.500 Ft azoknak, akik a TiMicsoda horgoló suliban tanultak meg horgolni.


Teljes ár: 18.000 Ft azoknak, akik önállóan, egyedül tudnak már horgolni.

Ne maradj le semmiről!

Iratkozz fel hírlevelemre és zsebeld be a mesés ajándékaidat!