Amigurumi élményhorgolás workshop


Haladó horgolók részére

Amigurumi élményhorgolás workshop lesz azok számára, akik már tudnak horgolni.

 

Élvezzük a horgolást, használjuk a meglévő tudásunkat és új dolgokat tanulunk. Pontosan ez vár rád az amigurumi, azaz a horgolt figurák készítése élményhorgoláson.

 

Mit fogunk csinálni?

 

Megtanuljuk az amigurumi figurák készítésének alapjait, fogyasztás, szaporítás, formázás, kitömés, szemek... az alapok. Utána rátérünk a haladó részre, láthatatlan fogyasztás, láthatatlan színváltás, élettel teli arc és a mintákról mindent, hogy soha ne akadj el!

Nem fogsz üres kézzel hazamenni, mert tanulás közben elkészül a te amigurumi macid. Pontosan tudni fogod majd, hogy mitől lesz igényes az amigurumi horgolásod. Erről a tudásról még munkafüzetet is kapsz tőlem. Találsz benne egy ajándék amigurumi panda maci mintaleírást, hogy otthon majd egy újabb figura készülhessen.

A kíváncsiságodon és a jókedveden kívül semmit nem kell hoznod magaddal. Lesz nálam minden alapanyag és eszköz az alkotáshoz. Nem kiképző táborba jössz, hanem kikapcsolódni, ÉNidőzni, fejlődni, és leginkább azért, hogy jól érezzük magunkat!

 

Időpont: 2019. március 23. - szombat – 8:30-12 óráig

Helyszín: Szeged, Arany János u. 7.

Részvételi díj: 10.500 Ft

 


Erről lemaradtál, sebaj! Ezek a tanfolyamok indulnak legközelebb, válaszd ki, melyikre jössz el!

Megnézem milyen workshopok lesznek


Jelentkezés menete:

 

Amennyiben úgy gondolod, hogy eljössz, akkor feltétlen írd meg jelentkezési szándékod az info@timicsoda.hu e-mail címre vagy kattints a KAPCSOLAT fülre, hogy felvegyem veled a kapcsolatot. Add meg kérlek a neved, elérhetőséged és hogy milyen programra jelentkezel.

 

Mivel a résztvevők létszáma korlátozott, ezért a regisztráció, a jelentkezés sorrendjében történik. A jelentkezésed akkor válik véglegessé, ha a workshop részvételi díjának felét, a válaszlevelemben megadott információk szerint elutalod. Az előleg díját abban az esetben fizetem vissza, ha a megfelelő létszámot nem éri el a jelentkezők száma és a workshop nem kerül megrendezésre, vagy ha a részvételi szándékod lemondásra kerül e-mailben, legkésőbb a workshop időpontja előtt 4 nappal.

Ne maradj le semmiről!

Iratkozz fel hírlevelemre és zsebeld be a mesés ajándékaidat!