A nyár beköszönte előtt még tanulj meg horgolni!


Intenzív horgoló tanfolyam

Suli, ami a nyári szünetben van? Hogy is van ez?

 

Nem olyan vizsgázós, stresszes, kikérdezős órák lesznek, mint általában az iskolákban. Itt kedvünkre alkotunk. Beszélgetünk, jól érezzük magunkat és közben észrevétlen megtanulunk horgolni. 

 

Mindössze egy hét kell ahhoz, hogy megtanuld a horgolás csínját-bínját ezen a horgoló tanfolyamon. Intenzív ez a horgoló suli, mert hétfőn kezdünk és minden második nap találkozunk, így pénteken már egyedül fogsz horgolni. A foglalkozások hossza három óra, de ez nincs kőbe vésve... Minimum 3 résztvevő esetén indul az élményhorgolás és maximum 6 főt vállalok egyszerre, ami alkalmanként egy-egy kora esti kikapcsolódást jelent.

Az alkotáshoz szükséges eszközöket és alapanyagokat én adom. A tanfolyami mintáim közül, amelyiket kiválasztod, azt a helyszínen kinyomtatva kézhez kapod és elküldöm PDF-ben is azt. Egy 14 oldalas munkafüzetet használunk, hogy később bármikor otthon is fel tudd eleveníteni a tanfolyamon tanultakat. Készülök sokféle színes fonallal, különböző horgolótűkkel, választható mintákkal, tanfolyami munkafüzettel, frissítővel, nasival..., de főleg mosollyal és bátorítással. Úgy gondolod a barátaid is szívesen meg tanulnának horgolni? 

 

Szervezd meg a saját horgoló csoportodat! Hozd el öt barátod, ismerősöd, rokonod és hatodik résztvevőként ingyen jöhetsz el a horgoló suliba, de akár még ajándékba is adhatod!

 

Időpont:

  1. 1. alkalom: - 2019. június 24. - hétfő - 17h-20h
  2. 2. alkalom: - 2019. június 26. - szerda - 17h-20h
  3. 3. alkalom: - 2019. június 28. - péntek - 17h-20h

Helyszín:

Szeged, Arany János u. 7.

Részvételi díj:

A 3 alkalomból álló, kezdőknek szóló horgolás tanfolyam 24.000 Ft/tanfolyam.


Érdekel mikor és hol lesz legközelebb horgoló tanfolyam?

Megnézem


Jelentkezés menete:

Amennyiben úgy gondolod, hogy eljössz, akkor feltétlen írd meg jelentkezési szándékod az info@timicsoda.hu e-mail címre vagy kattints a KAPCSOLAT fülre, hogy felvegyem veled a kapcsolatot. Add meg kérlek a neved, elérhetőséged és hogy melyik időpontot választod.

Mivel a résztvevők létszáma korlátozott, ezért a regisztráció, a jelentkezés sorrendjében történik. A regisztrációd akkor válik véglegessé, ha a horgoló tanfolyam részvételi díjának felét, a válaszlevelemben megadott információk szerint elutalod. Az előleg díját abban az esetben fizetem vissza, ha a megfelelő létszámot nem éri el a jelentkezők száma és a horgoló tanfolyam nem kerül megrendezésre, vagy ha a részvételi szándékod lemondásra kerül e-mailben, legkésőbb a horgoló tanfolyam időpontja előtt 4 nappal.

A meghirdetett programok változtatási jogát fenntartom!

 

Ne maradj le semmiről!

Iratkozz fel hírlevelemre és zsebeld be a mesés ajándékaidat!