Válogass kedvedre horgolt termékeim között!


Te melyiket viseled szívesebben?

  Tömeggyártott, „kínai” termék   Limitált darabszámú, igényes áru
  Tucatjával, bárhol kapható   Prémium minőségű, DELUX termék
  Gyártósoron készült tömegtermék   Neked készített, személyes portéka

Mert te is mindig a legjobbat adod magadnak és a családodnak.

Mik ezek a termékek?

Egyéni kéréseddel bátran fordulj hozzám. Szerintem minden lehetséges, ami lehetetlen az csak tovább tart.

           

A horgolt holmik többféle színben és általában különböző méretekben is választhatóak.


Mutasd! Milyen lakásdekorációk vannak?5+1 érv, miért vásárolj tőlem!


MOSOLY GARANCIA. A kölcsönös bizalom nagyon fontos számomra. Én ezzel a garanciával ezt előlegezem meg a részedre! Amennyiben a vásárlást követő 90 napon belül bármi gond lenne a termékemmel, akkor az elérhetőségek egyikén vedd fel velem a kapcsolatot. A probléma pontosítása után, választhatsz a csere vagy a termék árának visszafizetése között. További részletek az ASZF-ben.
„MEGGONDOLTAM MAGAM” GARANCIÁT IS KAPSZ: amennyiben a vásárlást követő 30 napban úgy döntesz, mégsem kell neked a kész termékem, akkor azt indoklás nélkül visszaküldheted és visszafizetem a termék vételárát. Így semmit nem kockáztatsz. További részletek az ASZF-ben.
20.000 Ft feletti megrendelés esetén, ingyenes a házhoz szállítás az egész ország területén.
VIP és Törzsvásárlói kedvezmények járnak a visszatérő vásárlóimnak.
TiMicsoda: anyavállalkozás - főállású kézművesként igyekszem értéket adni, teremteni, kreatív önmegvalósítóként.
Leveledre, kérdésedre átlagosan 24, de maximum 72 órán belül válaszolok. Elérhető vagyok számodra. Amennyiben Magyarországon vagy, kérhetsz tőlem visszahívást is. Így neked nem kerül egy filléredbe sem a konzultációnk.


Milyen ékszerek vannak?
Fémallergia vagy más bőrallergiád van? Kizárólag allergénmentes, természetes alapanyagokat használok, a legtöbb ékszerem nem tartalmaz fémeket.
Jó lenne kitűnni a tömegből? Saját stílusodnak megfelelő, egyéniségedet kifejező TiMicsoda ékszerrel, emelkedj ki a középszerűségből. Ne légy szürke!
Ünnepek, vendégség, esküvő és te nem tudod, mivel ajándékozd meg őket? Az újszülöttektől a nagyszülőkig, mindenkinek találsz testhez álló, személyes, lélekmelengető meglepetéseket.
Rövidek az éjszakák, mert kisbabádnak most bújnak ki a fogacskái? Meggymag párnáim és fogzó nyakláncaim éppen ilyenkor nyújtanak segítséget Nektek.
Állandó rendetlenség, összevisszaság vesz körül? Lakberendezési tárgyaimmal, a dekoratív és az okos tárolás egyszerre megoldható. Szettekben is gondolkodhatsz, a kisebbektől a giga tárolókig.
Nászajándékod szeretnéd, ha örök emlék lenne Tőled az ifjú párnak? Kifejezetten erre az örömteli napra készült, máshol nem kapható, saját tervezésű emléktárgyakkal lepheted meg barátaid, szeretteid.
Te is a legjobbat adod gyermekednek? Babáknak és gyermekeknek való holmikat kizárólag 100% pamut fonalból készítek, mert ez nem allergizál, könnyen tisztíthatóak és bírják a strapát.
Megújítanád otthonod és a saját design is fontos? Lakásdekorációs termékeimmel olyan különleges légkört teremthetsz, ahol igazán jól érzed magad.
Szükséged van valamire, ami ha kell: gyermekedet megnyugtatja, fájdalmát csillapítja, és bárhová magatokkal vihetitek? Szörny Szilveszter, Róka Róza és Bagoly Berni segít Neked ebben. A meggymag áldásos hatásaival kényeztetnek ezek a kedves figurák, amik hamar gyermeked legjobb barátaivá válnak.
A minőség neked sem elhanyagolható? Az összes munkafolyamatot én magam végzem. Mindeközben arra törekszem, hogy csak tökéletes darabok kerüljenek ki a kezeim közül.

Mutasd! Milyen esküvői, különlegességek vannak?


A termékek egyediek, minden egyes darabot megrendelésre készítek. Számodra horgolom meg ezeket, a megrendelésed alapján, ezért nincs belőlük raktáron készletem. Megrendelésedet az áru ellenértékének beérkezésekor kezdem el meghorgolni.

Egyedi igényeidet (eltérő szín, eltérő méret) mindig a megrendelés megjegyzés rovatában jelezd felém, így a visszaigazoló e-mailben tudjuk egyeztetni a részleteket. Vedd figyelembe, hogy az egyedi igények árváltozást von (hat) nak maguk után. Ezt, az egyedi igényeid egyeztetése során pontosítjuk le.
           
Vásárlás után a termék PDF formátumban a honlapról letölthető.

A termék letöltéséhez a honlapra bejelentkezés szükséges, a belépési adatokat a vásárlás után e-mailben kapod meg!

A legtöbb horgolt holmi pontos horgolási mintaleírását megtalálod, a HORGOLÁSI MINTÁIM között. Ezekben részletes útmutatást kapsz az elkészítésükhöz.