Válogass kedvedre horgolási mintáim között!


Mit szólnál hozzá, ha mostantól egy szuper horgolási mintaleírással a kezedben:

          végre te is könnyedén tudnál egyedi, kreatív horgolt holmikat készíteni?
          sikerélményektől telve, büszkén tartanád a kezedben a saját, különleges alkotásodat?
          a saját design-ered lennél, a tucat helyett a különlegeset választanád?


Mik ezek a termékek?

És ahhoz mit szólnál, ha:

  Ijesztően bonyolult, mintaleírások böngészése helyett:   Pillanatok alatt átlátnád, hogyan készítsd el a szuper horgolmányodat.
  Nem értem! Mi ez? Hogyan kell? felkiáltások helyett:   Könnyedén, lazán, magabiztosan kezdenéd el a horgolást.
  Uncsi, átlagos horgolt dolgok helyett:   Páratlan, egyedülálló, kivételes, exkluzív horgolt csodákat készítenél.
  A műanyag, futószalagon készült termékek helyett:   Egyéni stílusú, igényes, saját munkáid lennének.

Mutasd! Milyen ingyenes minták vannak?Mintáim tartalmaznak a szöveges leírások mellett, fényképes illusztrációkat és szükség szerint diagramos ábrát is, ezzel garantálva a biztos sikert. Találsz még bennük egy „mesterfogások” című részt, melyben az apró trükkökre, a horgolást könnyítő, segítő „titkokra” derül fény. Magába foglal egy ajánlást is, melyben megmutatom, hogy más alapanyagok, kellékek felhasználásával milyen sokszínű, változatos végeredmény születhet egy mintából.

Rólam mondták

Mások miket készítettek?

Nincs többé kétségbeesés, hogy én ezt nem tudom elkészíteni, mert zavaros, érthetetlen a leírás!
Nincs többé bizonytalanság, hogy az idegen nyelvű megfogalmazásnál elakadsz és nincs segítséged!
Nincs többé bosszankodás, hogy a számodra nem megfelelő méretű darabra ad leírást a minta!
Nincs többé tanácstalanság, hogy a mintaleírás pontatlansága miatt nem olyan lett az elkészült darab, mint amire számítottál!
Nincs többé sóvárgás, hogy a bőröd allergiás reakciói miatt nem hordhatsz ékszereket, mert azok fémet és más allergiát okozó anyagokat tartalmaznak!
3+1 érv, miért vásárolj tőlem!


Ingyenes anyagaim kipróbálásával meggyőződhetsz arról, hogy valójában mennyire szuper jó horgolási leírások a TiMicsoda mintái.
100%-os garancia a leírások érthetőségére. Igen! Jól olvasod! A kölcsönös bizalom nagyon fontos számomra. Én ezzel a garanciával ezt előlegezem meg részedre! Amennyiben a vásárlást követő 30 napban elakadnál a mintakészítés során, a mintaleírásaim végén megadott elérhetőségek egyikén vedd fel velem a kapcsolatot. A probléma pontosítása után, választhatsz az ingyenes skype-on keresztüli problémamegoldás vagy a teljes pénz visszafizetési garancia között.
További részletek az ASZF-ben.
Leveledre, kérdésedre átlagosan 24, de maximum 72 órán belül válaszolok. Elérhető vagyok számodra, amennyiben Magyarországon vagy kérhetsz visszahívást tőlem. Így neked nem kerül egy filléredbe sem a konzultációnk.
Felnőtt fejjel tanultam meg horgolni. Tisztában vagyok a kezdő horgolók elé gördülő akadályokkal. Saját bőrömön tapasztaltam meg én is, ezektől szeretnélek megkímélni téged.


Kedves horgolni szerető Mintáim nagy gonddal készítettem, melyek mindegyike tartalmaz egy ajánlást, hogy milyen egyedi megoldások, variációk rejlenek még a mintákban.
Kedves újrakezdő horgoló Mintáim világosan, könnyen érthetően megfogalmazva készítettem, fotókkal és alkalmanként diagramokkal is illusztrálva a biztos sikerért.
Kedves kismama Mintáim között találsz rengeteg babaholmit, kiegészítőt, lakásdekorációt, amikkel egyedi babafotókat készíthetsz, megújíthatod otthonod berendezését, felöltöztetheted gyermeked.
Kedves anyuka Mintáim több méretben is elkészíthetőek a leírás alapján, legyen az akár csecsemő vagy iskoláskorú gyermek.
Kedves nagymama Mintáim alapján különleges, divatos és fiatalos kiegészítőket ajándékozhatsz szeretteidnek.

Mutasd! Milyen akciós minták vannak?Micsoda? TiMicsoda?


Célom, hogy könnyen érthető mintaleírásokkal segítsem sikerélményekhez a tőlem vásárlókat. A saját mintáimat PDF formátumban kapod meg tőlem, amely tartalmazza a meghorgolandó darab elkészítéséhez szükséges összes információt.

Találsz benne:

Amire szükség van - kellékek és alapanyagok összesítése
Horgolási szótár – rövidítések
Mesterfogások – titkok, trükkök a könnyed horgolásért
Elkészíthető variációk – ajánlás más alapanyagok, kellékek felhasználására
A minta leírása könnyen érthető szövegegezéssel, az egyes részek elkészítése fotókkal bemutatva és esetenként diagramos ábrával is.

           
Vásárlás után a termék PDF formátumban a honlapról letölthető.

A termék letöltéséhez a honlapra bejelentkezés szükséges, a belépési adatokat a vásárlás után e-mailben kapod meg!